Nieuw in de kerk! Bidden voor SUV's

2008/12/10 door Bas in NIEUWS, STRANGE
Bron: xandernieuws.punt.nl

Eén van de grootste kerken in Detroit, de Greater Grace Temple, heeft afgelopen zondag 3 SUV's op het podium gezet. Voorganger Charles Ellis sprak vervolgens een speciaal gebed uit (zie foto) of God de bijna failliet zijnde auto-industrie in de stad wil gaan redden door het Congres in te laten stemmen met de voorgestelde miljardenhulp.

'We hebben nog nooit zo'n cruciaal moment meegemaakt als deze week,' aldus Ellis. 'Deze week hangen levens boven de afgrond van onzekerheid als het Congres beslist of ze de helpende hand zullen toesteken.'

Lokale auto-handelaren doneerden drie hybride SUV's om tijdens de kerkdienst op het podium te laten plaatsen, vlak voor de kansel. De 'grote drie' autofabrikanten, Ford, GM en Chrysler, leverden ieder één exemplaar. Ellis riep zijn gemeente op om te bidden en te vasten zodat het voorgestelde reddingsplan zal worden aangenomen.

Ellis besloot de dienst met Myrna Summers's 'We're gonna make it'. Honderden kerkleden die werkzaam zijn in de auto-industrie stroomden naar voren om zich naast de SUV's met olie te laten zalven. Of deze olie eveneens afkomstig was van de drie autofabrikanten, is niet bekend.

Met dank aan: Xander, (tip van alromata), Bron: Fox News


Share/Save/Bookmark