Saab 9-7 X Altitude Edition

2008/11/18 door Bas in AKTIE MODEL, PIMPED
Bron: Autdoor

ALMELO – De eerste SUV van Saab stijgt nu tot ongekende hoogtes. Saab heeft namelijk in een gelimiteerde oplage van slechts 500 exemplaren de Saab 9-7X Altitude Edition uitgebracht. Naast de uitgebreide standaard uitrusting van de Saab 9-7X is de Altitude Edition uitgerust met 18" lichtmetalen velgen, side bars, DVD speler voor de achterpassagiers en een exclusieve carbon fiber gray metallic laklaag.


Het voordeel dat geboden wordt, indien u dit pakket aanschaft, ligt rond de € 2.000. Het pakket is te leveren in combinatie met de zescilinder 9-7X 4.2i en de 9-7X 5.3I V8. De catalogusprijs zal dan, afhankelijk van de gekozen motor, op € 84.260 respectievelijk € 88.260 liggen.


In het 2007 model van de 9-7X zal ook het "Tire Pressure Monitoring System" standaard worden, hiermee kan vanuit de auto de bandenspanning in de gaten gehouden worden. Dat scheelt weer vieze handen bij de pomp. Ook is er een nieuwe kleur toegevoegd aan het kleurengamma: Crystal Blue metallic.


De Saab 9-7X, die in de zomer van 2005 voor het eerst het levenslicht zag, combineert het exclusieve van Saab met het stoere van een SUV. Het aangegeven aktiemodel wordt exclusief voor u rechtstreeks vanuit de Verenigde Staten geïmporteerd door grijze importeurs.



Share/Save/Bookmark