Scoop Honda CR-V

2008/11/12 door Bas in NIEUW
Bron: Autdoor

ALMELO - Valt u het ook wel eens op? Een model leidt jarenlang een sluimerend bestaan en in eens zie je er allerlei actiemodellen van de kop opsteken. Voordeel hier, actiekorting daar. De laatste tijd wordt er veel geadverteerd met de Honda CR-V. En nu blijkt waarom. Op de Autosalon van Parijs wordt officieel de nieuwe Honda CR-V gepresenteerd.

De huidige Honda CR-V loopt al mee sinds 2002 en in die tijd is het niet bepaald rustiger geworden in de klasse van de compacte mpv's. Hoog tijd dus voor een geheel nieuwe CR-V. De vormen leent de CR-V voor een groot deel van zijn Amerikaanse broeder: de Acura RDX. Die is pas onlangs op de markt gekomen aan de overkant van de grote plas. Reken bij de CR-V niet op het zelfde 'Star Wars'-interieur als bij de Civic. Voor de SUV is gekozen voor een wat traditionelere vorm. Alleen het stuurwiel is wel geleend van de nieuwe Civic.

De CR-V staat volgende maand op de Autosalon van Parijs en komt in januari van het volgende jaar naar de Nederlandse showrooms. Hou de Autdoor SUV site in de gaten voor prijzen en extra info.


Share/Save/Bookmark