Gepimpd: Land Rover Range Rover Sport Conquerer

2009/01/12 door Bas in ACCESSOIRES, PIMPED
Bron: www.autoscout24.nl

Voor wie die de Range Rover Sport niet sportief genoeg vindt, presenteert HAMANN de Range Rover Sport Conqueror. HAMANN komt met een pakket van optische en technische aanpassingen voor de Britse SUV.

HAMANN levert een complete bodykit voor de Range Rover Sport. Deze bestaat onder andere uit een voorspoiler met geïntegreerde mistlampen, sideskirts, een andere achterbumper en een dakspoiler. Om het uiterlijk nog meer kracht bij te zetten worden vier dikke uitlaten gemonteerd.
475 pk en 610 Nm

HAMANN zorgt niet alleen voor een snel uiterlijk, ze kunnen de wagen ook daadwerkelijk sneller maken. Zo verhogen ze het vermogen van de 2.7 liter dieselmotor naar 225 pk. De 4.4 liter V8 levert door een wijziging in het motormanagment zelfs 323 pk. Als klap op de vuurpijl kunnen ze ook de Supercharged versie aanpassen. Deze levert na de upgrade van HAMANN 475 pk en 610 Nm.

23 inch wielen

Om het uiterlijk van de Land Rover Range Rover Sport een nog exclusiever uiterlijk te geven heeft HAMANN een aantal grote lichtmetalen wielen in het assortiment. Ze leveren maten variërend van 20 tot 23 inch. De grootste maat band die ze kunnen leveren is zelfs 315 mm breed. En dat zijn flinke sloffen.


Share/Save/Bookmark