Hummer huren? Huur de Hummer H3!

2010/01/14 door Bas in HUMMER HUREN, NIEUWS
Bron: www.hummers.nl

Hummers.nl levert regelmatig exclusieve SUVs voor de verhuur, nu is er ook een Hummer H3 beschikbaar. En het goede nieuws is dat dit al vanaf E 350,- per dag mogelijk is!

Hummer H3 Executive Automaat
Voor de verhuur beschikt Hummers.nl o.a. over een zwarte Hummer H3 in de allerduurste en exclusieve Executive uitvoering met een nieuwprijs van ruim tachtigduizend euro.

Uitrusting
Deze auto is uitgevoerd in een stoere zwarte kleur gecombineerd met een 'baseball' lederen interieur. De buitenzijde is uitgevoerd met tal van in het oog springende chromen accessoires en stoere sidebars. De auto is voorzien van o.a. elektrisch verstelbare stoelen (links en rechts), stoelverwarming, groot elektrisch te openen zonnedak, sleepogen voor en achter, high end audio met Cd-wisselaar, alarm systeem met afstandsbediening en een automatische versnellingsbak. Daarnaast is de auto voorzien van stroboscoop knipperlichten (niet op de openbare weg te gebruiken) die zorgen voor een extra show effect.

Wielen
Voor een meerprijs van E 100,- kunt u een voorkeur voor het type velgen aangeven. U heeft hierbij de keuze uit 16 inch zilveren velgen, 20 inch zwarte velgen of 24 inch chromen velgen.

Prijzen
De huurprijs voor een dag bedraagt E 350,- (van 08.00 tot 17.30 uur, max 300 km). Indien u hem de dag ervoor wilt ophalen (17.00 u) en de dag erna terug wilt brengen (uiterlijk 11.00 uur) dan zijn de kosten E 500,-. Het aantal vrije kilometers is dan 400 km.

Additionele voorwaarden:
- Huursom + borg vooraf te voldoen
- Borg E 1.500
- Dubbele legitimatie verplicht
- Leeftijd bestuurder minimaal 30 jaar
- Off road gebruik niet toegestaan
- Brandstof tank vol mee en vol retour
- Auto schoon mee, schoon terug
- Eigen risico bij schade door schuld E 1.500,-
- Bij ophalen dag tevoren en dag erna retour is afgesloten stalling op eigen terrein verplicht
- Langere huurperiodes bespreekbaar, speciale tarieven beschikbaar
- Meer kilometers worden verrekend a E 1,- per km

Hummers.nl hoopt u binnenkort te mogen begroeten in Twente en heet u tot dat moment van harte welkom in de online showroom www.Hummers.nl.

Hummers.nl is gevestigd in het pittoreske Twente nabij de snelweg A1/A35.

Hummers.nl
GSM 06-14991488


Share/Save/Bookmark