Welke nieuwe SUVs mogen we verwachten in 2019?

2019/01/12 door Bas in Auto importeren, HYBRIDE, NIEUW, Nieuwe auto kopen
Bron: auto-importeren.weebly.com

De nieuwe SUVs in 2019

De laatste oliebollen zijn op en de resten van het vuurwerk zijn bijna overal weer opgeruimd. TIjd om met ethousiasme 2019 in te gaan. Welke SUVs mogen we dit jaar verwachten? We hebben het voor je op een rij gezet.

Nieuwe Audi e-Tron Crossover SUV
Na de succesvolle introductie van de Tesla Model X en Jaguar IPace is het nu tijd voor Audi om een elektrische premium SUV op de markt te brengen. Geien de ervaring die Audi inmiddels heeft opgedaan met de populaire Q modellen zoals de Q2, Q3, Q5, Q7 en Q8 moet dat helemaal goed gaan komen.


De nieuwe BMW X5 Crossover SUV
De X5 facelift is natuurlijk niet helemaal nieuw, die stond eind 2018 ook al in de showroom. De eerste gebruikte exemplaren zijn zelfs al te vinden op MrWheelson.nl. Leverbaar met benzine, diesel en hybride aandrijving zal ook deze X5 weer een succes worden.


De nieuwe Jeep Gladiator pickup
Hoewel het meer een terreinauto is dan een SUV is deze ook zeker het noemen waard, de nieuwe Jeep Gladiator. Een soort Wrangler Unlimited met daarachter een pickup laadbak. Stoere auto!


De nieuwe Volkswagen T-Cross SUV
Er was nog ruimte voor een SUV onder de T-Roc, en dat is de T-Cross geworden. Een compacte SUV met het formaar van een een Volkswagen Polo.


Onbereikbare SUVs
Daarnaast komen elders ter wereld o.a. de Honda Passport, Hyundai Pallisade, Chevrolet Blazer, Cadillac ST4, NIO ES6, Honda Everus EV1 en Subaru Crosstrek Hybrid. Helemaal onbereikbaar? Dat hoeft zeker niet. Kijk gerust wat de mogelijkheden zijn van paralelle import, Dan rijdt je tenminste in een auto waar je er niet zoveel van ziet rijden.



Share/Save/Bookmark