De Autosalon in Brussel

2016/01/11 door Bas in CONCEPT, NIEUW, NIEUWS

De Autosalon Brussel 2016

Van 14 tot 21 januari vindt alweer de 94e European Motor Show Brussels plaats, ook wel bekend als De Autosalon. Tijdens deze internationale beurs en één van de eersten van dit jaar, zullen veel wereldmerken hun nieuwe modellen presenteren. Uiteraard zullen er vele concept cars gepresenteerd worden. Wij verwachten veel technische hoogstandjes te zien, want het tijdperk van de zelfrijdende auto komt immers steeds dichterbij en de ontwikkelingen voor de auto’s gaat hard.

De Autosalon trekt jaarlijks zo’n 585.000 bezoekers, behelst een oppervlakte van 100.000 en laat de ruimte aan ruim 150 exposanten om de meest mooie modellen en ontwikkelingen te presenteren. Een van de belangrijkste nieuwigheden van De Salon 2016 is ongetwijfeld de nieuwe spreiding van de exposantengroepen over de verschillende hallen. Die verandering is doorgevoerd om meer evenwicht te brengen in de interessepolen van de tentoonstelling. Wij kijken uit naar de presentatie van de nieuwe SUV modellen. Zoals de verschrikkelijk dure Bentley Bentayga. Je weet wel die met dat dure klokje erin (waar je ook een huis voor kan kopen).

Ook Ford presenteert daar zijn nieuwe SUV Ford Ecosport, Mercedes onthult de nieuwe Mercedes Benz GLS. Opvallend is de wereldpremière van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible. Ja je leest het goed, een cabrio versie van de Range Rover Evoque. De eerste beelden op de website van de Autosalon beloven veel goeds.

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.


Share/Save/Bookmark