Deze Halloween films mag je niet missen!

2015/10/29 door Bas in NIEUW, NIEUWS

death proof

Vind jij horrorfilms als Friday The 13th en Saw ook zo afgezaagd? Wij hebben de meest gruwelijke B-films met een auto in de hoofdrol voor je op een rij gezet. Laat die Halloween Marathon maar beginnen!

Met deze drie films hoef jij je komend weekend niet te vervelen. In elke film is een rol weggelegd voor een auto. Welke B-film is jouw favoriet?

The Car (1977)

Image and video hosting by TinyPic







In de film The Car wordt een dorpje geterroriseerd door een moordlustige auto. Wie in de buurt komt wordt overreden door deze zwarte vierwieler.

Wat maakt deze film eng?
Het verhaal zo simpel is dat het geloofwaardig is dat elke auto dodelijke trekjes kan hebben. Je houdt van deze Amerikaanse horror uit de jaren ‘70 of je vind hem verschrikkelijk. Wij zouden zeggen: kijk en oordeel zelf.

Death Proof (2007)

Image and video hosting by TinyPic












Fans van Quentin Tarantino kunnen zich tijdens Halloween vergapen aan, wat sommigen zeggen, één de beste film van de regisseur. In Death Proof speelt Kurt Russel de hoofdrol als Stuntman Mike die met zijn auto dodelijke grapjes uithaalt bij vrouwen.

Wat maakt deze film eng?
Er zijn momenten in de film dat je kunt lachen, maar de zwarte humor gaat wel wat verder. Door het gekrijs en de bebloede autoramen durf je bijna niet te kijken, maar je doet het toch.

Monsterman (2003)

Image and video hosting by TinyPic











Ook monstertrucks worden ingezet om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Monsterman is een van de meest gruwelijke B-films in de categorie ‘Horrorfilms met vierwielers’. Wie met zijn auto op het verkeerde moment op de verkeerde weg rijdt is zijn leven in deze film niet meer zeker.

Wat maakt deze film eng?
Als wij in een auto achtervolgd worden door een monstertruck zouden wij het ook in onze broek doen! We houden onze ledematen liever waar ze horen, in plaats van op een hoopje in een ton. Als je de deur niet meer uit hoeft kunnen we je deze film aanraden. Anders kun je misschien beter je plannen aanpassen.


Share/Save/Bookmark