SUV Showdagen in Almelo en Mijdrecht

2007/06/05 door Bas in
Bron: www.suvnieuws.nl

SUV staat voor Sports Utility Vehicle, een model dat zich kenmerkt door prestaties (ook in het terrein) comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Het is niet voor niets dat dit segment jaarlijks groeit, en dat de meeste merken wel een SUV in hun leveringsprogramma hebben. Om iedereen bekend te maken met de SUVs houden Autdoor SUV en van Kouwen open huis met diverse activiteiten.

Autdoor SUV is onderdeel van de Twentse Auto Unie Groep en daarmee officieel GM dealer voor de merken Chevrolet en Kia. Daarnaast is Autdoor gespecialiseerd in de merken Infintiti, Hummer, GMC en SUV modellen van diverse merken.

Van Kouwen is officieel dealer van de merken Opel, Chevrolet, Saab, Cadillac, Corvette, Hummer en GMC, en specialist voor de SUVs van deze merken.

In de Autdoor SUV en Van Kouwen showroom vindt u dus o.a. de volgende SUVs: de Opel Antara, de Chevrolet Captiva, Avalanche en Tahoe, de Saab 9-7X, de Cadillac SRX en Escalade, de Hummer H2 en H3, de GMC Acadia, Sierra en Yukon, de nieuwe Ford Edge, de Dodge Ram SRT10, de Toyota FJ Cruiser en de Infinity FX35.

Naast het unieke assortiment autos is er tijdens de SUV dagen nog veel meer te beleven. Er staan diverse demonstratie modellen klaar staan voor een unieke 4x4 beleving.

Bezoekers zijn van harte welkom bij:
Autdoor SUV, Frederik van Eedenstraat 54, 7606 BH in Almelo (van 14 tot en met 16 juni)
Van Kouwen GM-SUV Center, Communicatieweg 26, 3641 SE Mijdrecht. (van 2 tot en met 7 juli)

Voor verdere details en inschrijving op een van de activiteiten, bezoek de websites: www.autdoor.nl of www.gm-suvcenter.nl.


Share/Save/Bookmark