Parkeerservice gebruikt auto’s van klanten zelf

2015/09/22 door Bas in NIEUW, NIEUWS

parkeerservice

Het zal je maar gebeuren. Je laat je auto bij een parkeerservice van het vliegveld achter en terwijl jij geniet van je vakantie rijdt het personeel van de parkeergarage in je dure Mercedes rond. Je kunt er in Engeland niet op vertrouwen dat je auto veilig staat bij de luchthaven.

Daar kwam een Britse man onlangs achter. Phil Cockrell vertrouwde tijdens zijn vakantie op Kreta zijn Mercedes twee weken toe aan de parkeerservice van de luchthaven van London-Gatwick. Bij terugkomst ontdekte de man dat er 1300 kilometer mee gereden was, terwijl hij weg was.

Het personeel wist nergens van en de organisatie ontkende alle betrokkenheid. Toch kon dankzij de politie bewezen worden dat de Mercedes wel degelijk van zijn plek was geweest in de periode dat de zakenman op vakantie was. Aan de hand van nummerplaatherkenning kon worden achterhaald dat de auto in tal van plaatsen was gesignaleerd. Minstens in vier verschillende graafschappen stond de Mercedes op de camera. Jammer voor Cockrell, maar er kon niet bewezen worden wie van de medewerkers precies al die kilometers had gemaakt. Een schrale troost voor de zakenman: de parkeerservice komt nog met een compensatie.


Share/Save/Bookmark