SUV kapot? Zorg dat 'ie gestolen wordt!

2015/07/14 door Bas in NIEUW, NIEUWS

SUV

Een gestolen auto terugvinden gebeurt niet vaak. Als je dan weer herenigd wordt met je gestolen vierwieler moet je maar afwachten in wat voor staat je hem terugkrijgt. Een Amerikaans stel vond hun SUV terug en ze kregen er een verrassing bij.

Een maand geleden kreeg Shane Peters op weg naar zijn werk pech met de auto. Hij had geen geld om een sleepdienst te betalen, dus liet hij zijn SUV achter. Toen hij later voldoende geld had om een garage te bellen bleek de SUV gestolen te zijn. Ze gingen er vanuit dat ze de wagen nooit meer terug zouden vinden.

Tot een paar weken later, toen Peters’ vrouw Chelsea de SUV bij een tankstation wegrijden. Ze herkende de auto aan de deuken en beschadigingen die zij zelf hadden veroorzaakt. De politie spoorde de SUV op en bracht hem terug bij de eigenaren. Die zagen tot hun verbazing dat de auto gerepareerd én voorzien was van drie nieuwe banden. Dus moet jouw auto gerepareerd worden? Laat hem aan de kant van de weg staan zodat hij gestolen wordt. Met een beetje mazzel vind je ‘m gerepareerd en wel terug!


Share/Save/Bookmark