Eerlijk is eerlijk, elk de helft! VIDEO

2015/06/22 door Bas in FILMPJE, NIEUW, NIEUWS

auto

Wat doe je als je huwelijk op de klippen loopt en je toekomstige ex de helft van je eigendom eist? Juist, dan zaag je alles doormidden! En de auto? Die gaat ook door de helft!

Het Duitse stel was 12 jaar getrouwd toen het uiteindelijk toch mis ging. De man heeft vervolgens uit wraak alles doormidden gezaagd. De halve spullen zette hij vervolgens te koop op Ebay. Op een doorgezaagde brievenbus heeft iemand al 1 euro geboden. De halve Opel levert tot nu toe 2,50 op. De man zal er niet rijk van worden, maar het luchtte waarschijnlijk wel op. Gelukkig voor ons heeft hij een filmpje van zijn wraakactie gemaakt...



Het lijkt een stukje leedvermaak, maar niets is minder waar. Het ging om een stunt om mensen duidelijk te maken dat ze een scheiding rustig en zo vreedzaam mogelijk kunnen laten verlopen via advocatenkantoren. De man die dus zijn halve inboedel te koop zette bestaat niet en er is ook geen Laura wiens spullen doormidden zijn gezaagd. Marketingactie of niet. Wij vonden het wel een goeie stunt!


Share/Save/Bookmark