Na 43 jaar herenigd met gestolen Corvette

2015/06/09 door Bas in NIEUW, NIEUWS

corvette hereniging

De meeste mensen herkennen het wel. Je koopt je eerste auto en deze krijgt voor altijd een plekje in je hart. Je moet er dan ook niet aan denken dat je ‘eerste liefde’ gestolen wordt. Het overkwam een vrouw uit Amerika meer dan 40 jaar geleden.

Toen de Amerikaanse Terry Dietrich 19 jaar was kocht ze van het geld van haar eerste baantje een Corvette Stingray. De auto werd gestolen toen ze aan het werk was. Als een gestolen auto wordt teruggevonden gebeurt dat meestal in de eerste zes weken. Dat deze auto na 43 jaar terug werd gevonden was een wonder.

Een jaar geleden kocht een autodealer de Corvette voor 10.000 dollar om hem op te knappen. Bij toeval kwam hij erachter dat de Corvette in 1972 gestolen was.Hij kon de rechtmatige eigenaar dankzij de autopapieren opsporen om haar te herenigen met de auto.

De inmiddels 62-jarige Dietrich was zichtbaar geëmotioneerd toen ze voor het eerst na jaren haar Corvette weer zag. Ze hoopt dat hij nooit meer uit haar zicht verdwijnt. De auto heeft veel liefde en aandacht nodig en hij wordt door haar zoveel mogelijk in originele staat teruggebracht.

Corvette and owner


Share/Save/Bookmark