Na twee dagen alweer verhuizen dankzij SUV

2015/05/12 door Bas in CRASH, NIEUW, NIEUWS
Bron: twitter.com/autoverkopen

Suv in huis

Een wilde achtervolging in Amerika eindigde in een woning. Letterlijk, want de op de vlucht geslagen SUV-bestuurder ramde met auto en al dwars door een huis heen.

De bewoners waren net twee dagen geleden verhuisd naar hun nieuwe woning toen ze vroeg in de ochtend werden gewekt door een hels kabaal. Er stond een SUV in hun garage geparkeerd, maar hij was via de verkeerde kant binnengekomen.

De SUV trok de aandacht van de politie omdat hij op de verkeerde rijbaan zat. De politie probeerde hem klem te rijden, maar de terreinwagen kon de barrière omzeilen. Een wilde achtervolging eindigde in een woonwijk waar de SUV een woning ramde.

De SUV verwoestte eerst het tuinhek waarna het door de muren via de keuken in de garage tot stilstand kwam. Het gezin raakte niet gewond, maar ze konden wel meteen weer op zoek naar een nieuwe woning. De SUV heeft zoveel schade aangericht in de woning, dat het hele huis moet worden gesloopt.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat een SUV een huis in rijdt. Eerder kwam een terreinwagen in het dak van een woning terecht nadat hij waarschijnlijk van een hoger liggende weg was geraakt.


Share/Save/Bookmark