SUV’s ook populair op AutoRAI

2015/04/30 door Bas in FILMPJE, NIEUW, NIEUWS
Bron: ikwilvanmijnautoaf.nl/aktueel

Mercedes

De AutoRAI heeft met de terugkeer van het evenement goede zaken gedaan. Niet alleen stonden er veel nieuwe auto’s en SUV’s op de draaiplateau’s. Ook de bezoekers zorgden voor een succesvolle editie.

Ruim 290.000 autoliefhebbers kwamen van 17 tot en met 26 april 2015 naar Amsterdam om daar mooie auto’s en de nieuwste en meest exclusieve producties te zien. Aan SUV’s was er op de AutoRAI geen gebrek. Verschillende merken lieten op de AutoRAI minimaal één SUV-model zien. Dat was heel logisch gezien de stijgende populariteit van de compacte en luxe terreinwagens.

Merken als Mitsubishi, Volkswagen en Hyundai hadden allemaal een SUV meegenomen naar het grootste auto-event van Nederland. Bekijk hieronder foto’s van SUV-modellen die op de AutoRAI te zien waren.



Niet alleen de SUV’s trokken veel aandacht. Ook veel andere stands met luxe auto’s en sportwagens kregen veel bekijks. Bezoekers die hun nieuwe auto al hadden uitgezocht konden zelfs meteen hun auto verkopen terwijl ze zich op de beurs aan het oriënteren waren. Op de stand van ikwilvanmijnautoaf.nl konden bezoekers hun auto meteen aanmelden voor verkoop en meedoen met een leuke win-actie. Bekijk hieronder het filmpje waarin je ook meteen een kijkje neemt tussen de exclusieve auto’s.


Share/Save/Bookmark