Advertorial: Wij kopen auto's

2015/03/23 door Bas in auto verkopen
Bron: www.ikwilvanmijnautoaf.nl/wijkopenautos

Wijkopenautos

'Wij kopen auto's', 'We buy any car' en 'Autoinkoop'. De kreten vliegen je tegenwoordig om de oren als je de TV of radio aanzet. De ene partij heeft nog grotere beloftes dan de andere, maar aan wie moet je de verkoop van je auto overlaten?

Bij het kopen van een huis, plaatsen van een keuken en het verkopen van je oude auto gaat altijd wel wat mis. Dat is ook niet zo gek, want er moet veel gebeuren. Er gaat veel geld in om en er moet veel geregeld worden. Daarom is het belangrijk dat je met een betrouwbare partij zaken doet. Ga dan ook niet direct in zee met de eerste de beste partij die roept 'Wij kopen auto's' of 'de hoogste prijs voor je auto'.

Maar waar moet je op letten dan? We zijn er voor je ingedoken en hebben een paar punten op de rij gezet voor je.

Weinig schakels

Kijk goed wie er allemaal aan de transactie moeten verdienen. Is er een inlevercentrum? Ook die moet betaald worden.

Boekjesprijs

Krijg je direct volautomatisch een bieding of wordt er met een veilingsysteem gewerkt? Als je volautomatisch direct een bod krijgt is het vaak een lokkertje en wordt er geen rekening gehouden met de exacte staat van je auto. Als je meer vragen moet beantwoorden en foto's toe kunt voegen dan wordt er van jouw auto uitgegaan en is de prijs welke je krijgt beter gewaarborgd.

Geld betalen?

Kijk uit als je moet betalen voor het aanmelden, een exacte prijs of de verkoop. Dit zit vaak in de kleine lettertjes verstopt, dus kijk goed uit waar je mee akkoord gaat.

Halen of brengen

Moet je de auto verplicht brengen of heb je de mogelijkheid dat de auto wordt afgehaald? Vraag goed na of er een mogelijkheid is de auto af te halen, dit geeft vaak de kans op een betere deal.

Betaling cash?

Check of er de mogelijkheid is vash betaald te krijgen. Mocht het geld de volgende werkdag worden overgemaakt dan duurt het vaak een paar dagen voordat het geld echt op je rekening staat.

Gegevens website

Check goed wie er achter de website zit. Hoe lang bestaan ze? Is het niet gewoon een autohandelaar in plaats van een makelaar? Kloppen de adresgegevens en telefoonnummers? Is er een kvk inschrijving? Wordt er gewerkt met een keurmerk? Zijn er Trustpilot reviews? Zitten ze in een bedrijfsverzamelgebouw of is het een echt bedrijf?

Wij hebben het vergeleken en zien dat bij ikwilvanmijnautoaf.nl de zaken goed geregeld zijn. Deze website is intermediair tussen jou als verkoper en ruim 8.200 RDW erkende autodealers. Vaak wordt de auto kosteloos bij je thuis afgehaald en ontvang je een contante betaling tijdens de overdracht. De website is al sinds 2006 actief in Nederland en heeft goede contacten met alle grote autodealers in Nederland. Zowel het aanmelden als het eventueel verkopen van de auto is kosteloos.

#wijkopenautos #webuyanycar #autoinkoop #vergelijken #autoveiing



Share/Save/Bookmark