Ze zijn eruit, de nieuwe SUV van Bentley heet Bentayga

2015/06/08 door Bas in FILMPJE, NIEUW, NIEUWS

Bentley Bentayga

De naam voor de nieuwe SUV van Bentley is definitief bekend gemaakt. Eerder werd nog gesproken van Falcon, maar de wagen gaat in 2016 als Bentayga de showroom in.

De nieuwe SUV is vernoemd naar de Taigam ’s werelds grootste sneeuwwoud. De Bentayga is de meest ruige piek van dit gebied en Bentley zegt met de naam dat de nieuwe SUV buitengewone prestaties kan leveren. Of de Bentayga in 2016 wel voor iedereen verkrijgbaar is is nog maar de vraag, want naar eigen zeggen heeft Bentley al bestellingen die de productielijn tot halverwege 2017 vullen.

Hybride

Bentley krijgt het dan nog druk, want in 2017 verwacht Bentley de SUV ook als Hybride op de markt te brengen. Die moet nog eens voor een extra boost in de verkoop zorgen.

EXP 9F

Bentley heeft ook nog wat goed te maken, want de EXP 9F die eerder op de markt werd gebracht was niet bepaald een succes. De SUV werd afgedaan als gedrocht en dat was ook aan de verkoopcijfers te merken. Gelukkig gaat het met de Bentayga wel goed komen, want er liggen al veel meer orders dan dat de EXP 9F ooit zal halen.

Bekijk hieronder de introductie van de nieuwe Bentley.


Share/Save/Bookmark