Porsche verkopen uit wraak

2015/06/08 door Bas in GESTOORD, NIEUW, NIEUWS, STRANGE
Bron: autoverkopentips.nl

Porsche verkopen uit wraak

Dat geld niet gelukkig maakt blijkt maar weer. Een vrouw in het Amerikaanse Melbourne heeft de Porsche 911 van haar man, met een waarde van een slordige 135.000 euro, verkocht voor amper 13.500 euro. Voor het geld deed ze het niet, ze wilde alleen wraak nemen.

De vrouw kwam erachter dat haar man, de eigenaar van de
Porsche, vreemdging en daarom besloot ze zijn auto voor een schijntje te verkopen. In de verkoopadvertentie vermeldde ze de kop: ‘Waardevolle Porsche 911 van ex-man te koop’. Het stel was 25 jaar getrouwd en hadden genoeg geld. De vrouw had al langer het vermoeden dat haar man er een andere vrouw op nahield, dus ze besloot haar man te volgen, die zelf vertelde te gaan kaarten met vrienden. Dat dat ook met een blonde vrouw in een restaurant kan was niet zo geloofwaardig.

De vrouw vond de 13.500 euro die ze voor de auto kreeg voldoende om een vliegticket naar Europa te kopen om daar op zoek te gaan naar een trouwe maar rijke man. Op de advertentie kwamen genoeg gegadigden af, maar de Europese mannen krijgen blijkbaar toch de voorkeur.


Share/Save/Bookmark