Altijd remmen bij waarschuwingslampje?

2015/01/12 door Bas in NIEUW, NIEUWS
Bron: www.autoverkopentips.nl

Audi Q7

Het maakt niet uit in welke auto je rijdt, overal zijn de waarschuwingslampjes hetzelfde. Motor te warm of benzine bijna op? Een universeel teken waarschuwt je hiervoor.

In Engeland schrok een bestuurder van een Audi Q7 zich kapot van het brandende lampje in haar dashboard dat ze op de rem trapte. Ze had niet door dat het lampje aangaf dat haar benzine bijna op was, en ze blokkeerde de snelle baan op de snelweg waardoor ze een lange file veroorzaakte.

Agenten moesten met spoed naar de vrouw om haar te vertellen dat ze rustig nog een stuk kon doorrijden om een tankstation te zoeken. De vrouw verklaarde dat ze niet bekend was met de SUV en dat ze daarom niet wist wat het lampje betekende. De agenten stonden haar vriendelijk te woord en stelden haar gerust met de boodschap dat ze het eerstvolgende tankstation nog makkelijk kon halen.

Hoe behulpzaam de agenten ook voor de vrouw waren, er werden op Twitter massaal grappen over gemaakt. De agenten waren op Twitter trouwens niet meer zo aardig, ze plaatsten daar de onderstaande boodschap.

Twitter





Weet jij wat je moet doen bij brandende waarschuwingslampjes? Bij sommige lampjes moet je juist doorrijden, omdat je auto anders niet meer wil starten. Bij sommige waarschuwingslampjes moet je zo snel mogelijk stoppen omdat anders de auto kapot kan gaan, iets wat bij de vrouw in de Audi zeker niet aan de orde was.


Share/Save/Bookmark