Nu al wachttijd Bentley-SUV

2015/06/08 door Bas in NIEUW, NIEUWS

De SUV van Bentley zal op z’n vroegst tijdens de IAA-autoshow in Frankfurt worden onthuld. De autofabrikant hoeft zich geen zorgen te maken over de verkoop van de SUV, er zijn nu al voldoende orders om de productielijn tot halverwege 2017 te vullen.

Bentley presenteert zijn SUV op z’n vroegst in september 2015, wanneer de Frankfurt Autoshow wordt gehouden. De levering start vervolgens in 2016, waarbij Europese kopers halverwege 2016 de eerste exemplaren krijgt uitgeleverd.

Verwachting


Bentley windt er geen doekjes om. De autobouwer is ervan overtuigd op jaarbasis minimaal 3.000 SUV’s te kunnen verkopen. Bijna één op de drie van zijn SUV’s zullen naar verwachting in de Verenigde Staten geleverd worden. Voor degene die graag zo’n SUV van Bentley wil bestellen, wees er snel bij. De autofabrikant beschikt al over voldoende orders om de productielijn in 2016 en deels 2017 te vullen.

Over de SUV


Bentley zal de auto in Crewe vervaardigden, al deelt de SUV wel zijn techniek met de andere Volkswagen-merken. De Audi Q7 vormt de basis voor de nieuwe SUV. De W12-motor is de eerste krachtbron waarmee de SUV verkrijgbaar wordt. Andere aandrijflijnen volgen in een later stadium.


Share/Save/Bookmark