Zijn grotere velgen altijd hipper? Van 30 naar 34 inch wielen

2014/09/29 door Bas in ACCESSOIRES, FILMPJE, GESTOORD, PIMPED, WIELEN

enorme lichtmetalen velgen

Sommige dingen kunnen niet groot genoeg zijn, zoals het saldo van je bankrekening en de afmetingen van je jacuzzi. Bij andere zaken is groter niet altijd beter, wat dacht je van de billen van je vriendin? Maar ook bij lichtmetalen velgen is groter niet altijd beter. Met het winterbanden seizoen weer voor de deur nemen we je mee op de reis van 30 naar 34 inch rims.

30 en 32 inch op BMW


Dat die Amerikanen zich graag mogen uitleven op auto's hebben we al vaker gezien. Maar om daar nu Europese auto's voor te nemen... We trappen af met twee BMW's welke wat ander schoeisel hebben gekregen. Een 7 serie en een X6 hebben hun originele schoeisel in moeten leveren voor wat grotere afmetingen:

BMW 7 serie met DUB Hurricayne 30 inch wielen


Blauwe BMX X6 met 30 inch Assanti velgen


30 en 34 inch gaan uitstekend samen met een Hummer


Al sinds zijn introductie werden de Hummers op alle mogelijke manieren aangepast aan het ruige bestaan in de stad. Bijzondere wraps, enorme lampen op het dak, veel chrome en natuurlijk.... hippere wielen. Check deze 2 exemplaren van de Hummer H2 SUT.

Hummer H2 SUT op 30 inch rims


H2 SUT op 34 inch Assanti velgen


Sportwagen met 32 inch rims


Dat grote Hummers voorzien worden van grote velgen is ergens nog wel te begrijpen, maar om datzelfde trucje uit te halen met een sportauto? Hieronder een cabrio en een coupe versie van de prachtige Chevrolet Camaro en een klassieke Dodge Challenger. In de oorsprong schitterende sportauto's met klassieke lijnen, maar of de ontwerpers ooit dit voor ogen hebben gehad....

Chrome Chevrolet Camaro op 32 inch wielen


Chevrolet Camaro SS met 30 inch DUB Azzmackas Floaters


Dodge Challenger op 30 inch lichtmetalen sportvelgen


Trucks on large rims


In deze reis door de wondere wereld van de grote wielen mogen natuurlijk de SUV's en pickup trucks natuurlijk niet ontbreken. En op een bepaalde manier staan de wielen op de pickup truck nog niet eens zo verkeerd. Ook de Caddilac had mooi kunnen zijn als die niet zo'n afschuwelijk chrome jasje had gekregen.

Chrome Cadillac SRX met 32 inch Forgiato velgen


GMC Sierra op 30 inc DUB Baller wielen

grote wielen 30 inch velgen 34 inch rims magnesium velgen groot formaat suv Stoere wielen camaro op grote wielen

Share/Save/Bookmark