Advertorial: We buy any car

2015/06/08 door Bas in

webuyanycar

Vanuit alle windstreken komen consumenten welke hun auto willen verkopen naar ikwilvanmijnautoaf.nl toe. De voertaal in Nederland is nog wel steeds Nederlands, maar inmiddels is de auto-inkoopwebsite zijn business flink aan het uitbreiden. Steeds vaker hoor je Duits, Frans en Engels als voertaal.

Aan het woord Vincent Stevens, een van de oprichters van de website: "We hadden toen we in 2006 begonnen nooit verwacht dat het zo'n vaart zou lopen. Inmiddels zijn we internationaal actief en hebben we teams in Nederland, België en Duitsland". Onder namen als ichwillmeinautoloswerden.de en jevoudraisvedremavoiture.be wordt het Nederlandse succes buiten onze grenzen voortgezet.

8.000 autodealers

In alle landen werkt de dienstverlening hetzelfde. De consument meldt haar voertuig aan en beantwoord enkele vragen over de staat van het voertuig. Vervolgens wordt de aanmelding handmatig gecontroleerd en wordt het voertuig in een online veiling geplaatst. Dit is het moment dat via uitgekiende marketing het voertuig onder de aandacht wordt gebracht van ruim 8.000 aangesloten autodealers in binnen- en buitenland.

Binnen 1 dag verkocht

Doordat ze bij de website exact weten welke dealers op welke voertuigen bieden is de juiste koper snel gevonden. Het hoogste bod wordt voorgelegd en als de consument akkoord gaat met dit voorstel kan de overdracht worden ingepland. Tijdens de overdracht vind er een controle van het voertuig plaats en wordt er direct contant betaald. Boter bij de vis!

We buy any car

Doordat de aangesloten dealers in verschillende segmenten actief zijn is er voor elke auto een koper. Van een Jaguar van 3 maanden jong, tot een afgeschreven auto met schade welke 20 jaar oud is. Van elk merk en type auto zijn er afnemers te vinden in het ikwilvanmijnautoaf netwerk.

we buy any car

Share/Save/Bookmark