Online taxi verkopen | ikwilvanmijnautoaf.nl

2015/06/05 door Bas in FILMPJE, NIEUW, NIEUWS
Bron: www.taxi-inkoop.nl

ENSCHEDE - Vanaf 1 januari 2014 maakt ikwilvanmijnautoaf.nl het mogelijk om gebruikte taxi's aan te melden voor verkoop. De auto verkopen site springt hiermee verder in op de groeiende behoefte van transportondernemers wat betreft het verkopen van hun gebruikte wagenpark.

In de zomer van 2013 kondigde ikwilvanmijnautoaf.nl aan uit te breiden richting recreatie voertuigen. Sinds december vorig jaar kunnen ondernemers zware voertuigen aanmelden voor verkoop en vanaf 1 januari 2014 dus ook taxi's.

Ikwilvanmijnautoaf.nl, initiatief van Dealerdirect BV, merkte ontlangs al dat er steeds meer behoefte was naar een manier om snel een oude taxi te verkopen. Een taxi verkopen bleek in de praktijk bijna onmogelijk vanwege de wet- en regelgeving omtrent de BTW en BPM.

Vincent Stevens, een van de oprichters van Dealerdirect, legt uit: "Begin vorige maand zijn wij begonnen met het online veilen van gebruikte trucks en vrachtwagens, omdat de eigenaren geen kant op konden met deze tweedehandsvoertuigen. Vlak na deze uitbreiding bleek dat er ook een groeiende behoefte was naar eenzelfde manier van taxi verkopen. Wij hebben daarom besloten opnieuw uit te breiden."

Taxi verkopen website

Speciaal voor de verkoop van taxi's heeft ikwilvanmijnautoaf.nl een nieuwe website gelanceerd, namelijk: ikwilvanmijnautoaf.nl/taxi-verkopen. Het aanmelden, laten taxeren en verkopen van je taxi is helemaal gratis!

Ikwilvanmijnautoaf.nl is sinds 2006 een grote speler in het verkopen van gebruikte voertuigen. Het begon allemaal als online verkoopplatform voor gebruikte auto's, maar tegenwoordig kun je hier ook terecht voor de verkoop van motoren, bedrijfswagens, scooters, campers, caravans, trucks, vrachtwagens en nu dus ook taxi's.

Duizenden autobezitters hebben al geprofiteerd van de voordelen van ikwilvanmijnautoaf.nl. Het is een eenvoudige, snelle en kosteloze manier van voertuig verkopen. Doordat alle aangesloten auto-inkopers RDW erkend zijn, weet je bovendien dat de verkoop veilig afgehandeld wordt.

Wil je meer weten? Bekijk hieronder het filmpje voor uitleg.


Share/Save/Bookmark