Caravan verkopen binnen 24 uur, is dat mogelijk?

2014/01/24 door Bas in NIEUW, NIEUWS
Bron: www.camper-inkoper.nl

Een caravan verkopen is pas echt gemakkelijk als je dit online doet. Het gaat in de meeste gevallen ook nog veel sneller, vooral nu caravans steeds populairder worden is een potentiële koper online snel gevonden. Wedden dat jij binnen 1 dag je caravan kunt verkopen!

Particulier je caravan verkopen wordt vaak onderschat, maar de verkoop vergt nog heel wat creativiteit en lef. Er kunnen namelijk veel dingen mis gaan. Als verkoper moet je altijd alert zijn op eventuele gevaren, maar er zijn mogelijkheden de kans dat het misloopt te verkleinen.

Een gebruikte caravan verkopen gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet tijd en energie steken in het opstellen van een advertentie. Vervolgens moet je op zoek naar advertentiewebsites waar je de advertentie kunt plaatsen. Hoe breder je de advertentie verspreid, hoe groter de kans is dat je een potentiële koper treft. Vol spanning open je meerdere keren per dag je mailbox, maar na enige tijd heb je nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Wie had gedacht dat het verkopen van je caravan zo lastig kon zijn?

Blijf alert tijdens de caravan verkoop

Je besluit de caravan advertentie nog verder online te verspreiden. Uiteraard gebruik je ook je Facebook en Twitter. Blijkbaar een verstandige zet, want je hebt eindelijk een koper gevonden. Het is nog even afwachten of de verkoop definitief doorgaat, maar het is nooit weg om je goed voor te bereiden mocht de verkoop wel direct doorgaan. Alleen op deze manier voorkom je slachtoffer te worden van eventuele oplichters.

Laat daarom de caravan nooit op goed vertrouwen achter bij de potentiële koper. Neem geen cheques aan en controleer het constante geld altijd op echtheid. Dit kun je probleemloos zelf controleren. Door het biljet een voor een tegen het licht aan te houden, te kantelen en met je vinger over het reliëf te voelen kun je zonder hulpmiddelen de echtheid van biljetten controleren.

Dealer

Veel caravan bezitters kiezen voor het particulier verkopen, in de hoop een hogere opbrengst te krijgen. Het is ook mogelijk een hoge prijs voor je gebruikte caravan te krijgen, zonder zoveel risico’s te lopen. Je kunt je caravan verkopen aan een dealer.

Veilig caravan verkopen

Je voertuig verkopen aan een dealer is niet alleen minder aantrekkelijk doordat zij doorgaans een lager bod doen, maar ook het afvuren van de vele technische vragen, het gezeur om de kleine gebruikerssporen en de eeuwige onderhandelingen maken particuliere kopers alles behalve enthousiast hun voertuig te verkopen aan een bedrijf. Mocht jij hier ook zo tegenop zien, dan kun je beter gebruik maken van de caravan verkopen site caravan-verkopen.nl. Deze website combineert het voordeel van de hogere opbrengst van het particulier verkopen en geeft je de veiligheid van het verkopen aan een dealer. Bovendien maakt het niet uit welk merk of model caravan je wilt verkopen, je kunt alle gebruikte modellen aanmelden.

Caravan-verkopen.nl doet alleen maar zaken met erkende dealers. Dankzij het uitgebreide netwerk kunnen zij garanderen dat je binnen 1 dag het bod van de hoogste bieder teruggekoppeld krijgt. Een ander voordeel van deze dienstverlening is dat het aanmelden, taxeren en verkopen van je caravan geheel kosteloos is! Verkoop ook je caravan in 1 dag en meld je caravan aan op caravan-verkopen.nl.


Share/Save/Bookmark