Auto verkopen sites van Dealerdirect in de spotlight

2015/06/05 door Bas in NIEUWS
Bron: www.VerkopenAuto.nl

Auto verkopen sites van Dealerdirect in de spotlight

Een auto verkopen gaat tegenwoordig via internet. Kranten en magazines hebben in deze markt enorm veel marktaandeel verloren, maar het gat is online ingevuld door verschillende innovatieve ondernemers. Een van de bedrijven die in dit gat is gesprongen is Dealerdirect, bekend van websites zoals ikwilvanmijnautoaf.nl, ikwilvanmijnautoaf.be en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Deze organisatie wist in 2012 meer dan 21.000 autos via internet te verkopen. Daarmee wist Dealerdirect een marktaandeel van meer dan 2% te scoren. Inmiddels wordt jaarlijks dus al minimaal 1 op de 50 auto's in Nederland via een website van Dealerdirect verkocht. Deze voertuigen, naast personenauto verkopen worden er ook bestelwagens, motorfietsen en scooters verkocht, worden aangeboden aan merkdealers, BOVAG bedrijven, universele garages, autoexporteurs, autohandelaren, merkspecialisten, autodemontage bedrijven en merkspecialisten in binnen- en buitenland.

Met deze cijfers is Dealerdirect een serieuze partij in de markt. Dit is dan ook de reden dat veel media, zoals Autokompas, After Sales Magazine, Automobiel Management, ANP, Nieuwsbank en Auto Verkopen Tips veel aandacht besteden aan de auto verkopen site van Dealerdirect.


Share/Save/Bookmark