Video: Auto wordt op ruige wijze geladen voor transport

2012/12/14 door Bas in auto verkopen, CRASH, FILMPJE, NIEUWS
Bron: www.sloopauto.com

Sloopauto wordt op ruige wijze opgehaald

Als je een auto online verkoopt dan komt er een moment dat die auto opgehaald wordt. Dat kan natuurlijk met een aanhanger waar die opgereden kan worden. Of een oprij vrachtwagen waar je hem met behulp van een paar platen eenvoudig kunt opladen. Maar het kan ook een stuk efficienter. Vooral als de auto in kwestie niet meer rijdt. Maar dat kan wel pijnlijk zijn voor de vorige eigenaar...

Stel je voor. Een oud baasje heeft zijn rijbewijs vanwege gezondheidsredenen niet kunnen verlengen en moet daarom de auto die hij tientallen jaren vol liefde heeft vertroeteld verkopen. Hij meld hem aan via een autoinkoop website en verkoopt de auto aan de hoogste bieder.

Autoopkoper

De autoopkoper in kwestie belt aan en de trotse eigenaar toont alle onderhoudsnota's, heeft de auto mooi gepoetst en heeft zelfs de reserve sleutel terug gevonden. Hij biedt zelfs aan om met de koper nog een proefritje te maken om alles uit te leggen. Volledig in de veronderstelling dat er nog een nieuwe eigenaar voor de auto wordt gezocht.

Vervolgens wordt het papierwerk geregeld en wordt de auto betaald. De opkoper zet zijn vrachtwagen ernaast en een grote grijper pakt de auto in kwestie op en parkeert hem achterin de container.

Het oude baasje zal wel een rolberoertje krijgen...



Share/Save/Bookmark