Nieuw op Suvnieuws: Range Rover Sport Commercial

2009/01/12 door Bas in PRIJZEN
Bron: landrover.nl & youtube.com

De Range Rover Sport, een exclusieve en sportieve SUV van Land Rover, is de best presterende en best handelbare auto die de befaamde 4x4-producent ooit heeft gebouwd. Bijgaand treft u een fraaie TV commercial aan die in Tokyo geschoten is.

Het sportieve, gespierde ontwerp van de Range Rover Sport heeft een uitstekende aerodynamica en is daarmee volledig gericht op het leveren van dynamische prestaties. Met zijn schuine voorruit, aflopende daklijn en gestroomlijnde, afgeronde carrosserie wekt de Range Rover Sport de indruk dat hij in beweging is, zelfs wanneer hij stilstaat. De achterspoiler, de all-terrain-banden en de optionele 20" lichtmetalen velgen dragen nog meer bij aan de sportieve stijl van de auto.

Interieur
De beproefde, hoge Land Rover zitpositie, de Command Driving Position, heeft voor de Range Rover Sport een meer dynamische cockpit-ambiance gekregen, die de bestuurder meer omsluit voor een premium sportautogevoel. Bekledingen in stof of leder, dashboardafwerkingen in metallic of hout, en geraffineerde kleuren schemas zorgen samen voor een interieur dat even geraffineerd als dynamisch is.

Specificaties
De Range Rover Sport heeft een indruk-
wekkend uitrustingsniveau, hetgeen zowel aan exterieur als interieur valt af te lezen. Verder biedt hij geavanceerde technologie en een in alle opzichten superieur raffinement. Ontdek de details van zijn motoren, transmissie en prestatiecijfers. Maar kijk ook eens naar zijn omvangrijke en innovatieve technologie of zijn fraaie lakkleuren en bekledingen.

Motoren en rijeigenschappen
De Range Rover Sport is een unieke, sportieve touring-SUV, die zowel on- als of-road indruk maakt met zijn enorme vermogensontwikkeling en opwindende rijkwaliteiten. Kies uit een Supercharged 4,2-liter V8-motor met 390 pk/287 kW, een atmosferische 4,4-liter V8-motor met
300 pk/220 kW of een technisch zeer geavanceerde 2,7-liter V6 turbodiesel met 190 pk/140 kW.

On- en off-road-technologie
Geavanceerde technologie en een intelligent netwerk van sensoren bieden een directe, accurate respons op elke on-road- en off-road-situatie. Adaptieve cruise control (ACC) meet uw afstand tot een voorligger en past de snelheid aan om een veilige tussenruimte aan te houden. En de elektronisch gestuurde, onderling verbonden luchtvering reageert constant op in- en externe omstandigheden om een superieur rijcomfort en een indrukwekkende handelbaarheid te bieden.

Huidige prijslijst en leverbare uitvoeringen*
TDV6 2.7 S E 71.200
TDV6 2.7 SE E77.800
TDV6 2.7 HSE E 86.800
TDV8 3.6 SE E 89.900
TDV8 3.6 HSE E 98.900
TDV8 3.6 HSE First Edition E 106.700
V8 4.4 SE E 88.300
V8 4.4 HSE E 97.300
V8 4.2 Supercharged E 109.700

* prijzen onder voorbehoud prijswijzigingen, incl. BTW en BPM excl afleveringskosten.


Share/Save/Bookmark