VACATURE: Callcenter Agents omgeving Enschede

2012/10/29 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.dealerdirect.nl/vacatures/

VACATURE: Callcenter Agents omgeving Enschede

Door de enorme groei van de ikwilvanmijnautoaf.nl formule is Dealerdirect BV op zoek naar Callcenter Agents (M/V) om het team uit te breiden. Intern zullen deze agents, onder andere door interne opleidingen en coaching, de mogelijkheid krijgen door te groeien naar de functie van Automakelaar.

Functie-omschrijving:
Voor onze succesvolle autoinkoop formule ikwilvanmijnautoaf.nl zijn we op zoek naar Callcenter Agents welke affiniteit hebben met auto's.

Dit zijn je werkzaamheden:
Als Callcenter Agent (M/V) werk je in een commercieel team, dat dagelijks bemiddelt bij de verkoop van grote aantallen gebruikte auto’s van consument naar autobedrijf. Daarover onderhoud je intensieve telefonische en e-mailcontacten met enerzijds autodealers en autohandelaren en anderzijds met consumenten cq autobezitters in heel Nederland. Ook ben je verantwoordelijk voor de totale geautomatiseerde afhandeling van gekochte en verkochte voertuigen.

Soort contract:
Part- of Fulltime. 25 tot 52 uur/week. Onze klantenservice is 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar, dus inzet buiten reguliere kantooruren kan gewenst zijn.

Functie-eisen:
- MBO / HBO werk- en denkniveau
- Legt en onderhoudt gemakkelijk (telefonische) contacten
- Commercieel gedreven en slagvaardig
- Basiskennis van auto’s: modellen, uitvoeringen, bouwjaren, etc.
- Kennis van B2B occasionprijzen is een pré
- Goede telefoonstem en beheersing van de Nederlandse taal
- Kan snel schakelen, is stressbestendig en geen 9-5 mentaliteit
- Met behulp van interne opleidingen en coaching zullen we je opleiden tot Dealerdirect Automakelaar

Arbeidsvoorwaarden:
Je werkt binnen een professionele omgeving in Enschede waar je veel leert en je vaardigheden verder ontwikkelt. Marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel:
Dealerdirect, opgericht in 2006, is een online inkoopplatform voor auto’s. Autodealers kunnen veilig, snel en vooral makkelijk 24 uur per dag auto’s inkopen van particulieren. Via tientallen websites bieden op dit moment honderden particulieren per dag uit Nederland en België hun auto aan voor inkoop. Via de website www.dealerdirect.nl kunnen officiële autobedrijven meebieden op deze auto’s. Consumenten kunnen hun auto zonder kosten en verplichtingen laten taxeren voor inkoop.

Beloning:
Naast een vast uurloon is er ook een aantrekkelijke bonusregeling en goede doorgroeimogelijkheden. Bij een full time dienstverband en goede prestaties is een € 2.500 tot € 3.000 bruto maandsalaris inclusief verkoopbonus te realiseren.

Lokatie:
De werkzaamheden vinden plaats op het Dealerdirect hoofdkantoor in Enschede. Wij zijn dan ook op zoek naar kandidaten welke woonzaam zijn in Twente.

Nog vragen over deze vacature? Kijk dan op https://www.dealerdirect.nl/vacatures/ , bel 06-14991488 of mail je CV naar personeelszaken AT dealerdirect.nl

VACATURE: Callcenter Agents omgeving Enschede VACATURE: Callcenter Agents omgeving Enschede

Share/Save/Bookmark