Gepimped: Mazda CX-7

2007/05/10 door Bas in
Bron: www.autdoor.nl

De Mazda CX-7 moet nog officieel worden geintroduceert op een groot deel van de wereldmarkt waaronder Europa, en nu al heeft een tuner zich flink uitgeleefd op deze CUV.

De Japanse tuner AutoExe heeft de CX-7 omgebouwd tot de ER-03. Het onderstel is aangepast met enkele verstevigingen voor het chassis waardoor de handling en sportiviteit beter tot zijn recht moeten komen. Ook zijn er andere veren en draagarmen gemonteerd voor een betere handling. .

In de motorruimte is een grotere intercoler geplaatst en zijn er een aantal turbo slangen vernieuwd en is er een ram-airintake gemonteerd.

Aan de buitenzijde vallen naast gekleurde remdelen vooral de chrome wielen op en in het interieur zijn wat carbon accenten aangebracht.

volgens de tuners van AutoExe is deze auto: "Pleasant sensation of the adult, such cool isn't probably to point?".

De Mazda CX-7 besteld u bij de SUV specialist in Oost Nederland: Autdoor SUV. Uit eigen import zijn alle uitvoeringen en modellen van cd Mazda CX7 en CX9 nu al te leveren.

Bel snel 0546-452146 of surf naar www.autdoor.nl.

Autoexec leefde zich in het verleden ook uit op andere producten van Mazda zoals de MX5, de gevolgen daarvan zijn te zien op bijgaand filmpje.


Share/Save/Bookmark