Caravan verkopen aan inkoper nu ook online

2012/06/22 door Bas in NIEUWS
Bron: www.CaravanVerkopen.com

caravan verkopen CaravanVerkopen_com

Niet alleen personenauto's, bestelwagens scooters en motoren kun je nu online verkopen, ook gebruikte campers en caravans zijn nu via internet snel aan de man te brengen. Ikwilvanmijnautoaf.nl heeft nu zijn dienstverlening ook uitgebreid richting de recreatieve sector. Hierdoor is het nu mogelijk binnen 24 uur een caravan te verkopen aan een handelaar.

Vakantieplannen kunnen om uiteenlopende redenen veranderen. De leeftijd kan ook een rol gaan spelen als het gaat om kamperen. Dit, en nog veel meer redenen, doen consumenten er toe bewegen hun caravan aan te melden voor verkoop.

Caravan opkoper

De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl ontdekte dat er een behoefte was vanuit de aanbieders. Aan het woord de heer Stevens: "We merkten dat veel consumenten die via ons hun auto verkochten soms ook nog een caravan over hadden, of wij daar niet iemand voor wisten. Doordat onze websites gekoppeld zijn aan de RDW database en caravans over het algemeen ook een kenteken hebben was het voor ons een kleine stap".

Caravan inkoop

De vragen welke gesteld worden tijdens het aanmelden van de caravan zijn niet allemaal van toepassing. Maar als de consument in het open veld de specificaties vermeld en duidelijke foto's toevoegd dan zorgt het team van makelaars voor een goede bieding.





Caravan opkopers op CaravanVerkopen.com
View more presentations or Upload your own.

Caravan verkopen aan een caravan handelaar CaravanVerkopen.com Caravan verkopen aan een caravan handelaar CaravanVerkopen.com

Share/Save/Bookmark