Domeinnaam Autohandelaar.nl overgenomen, nu online autoveiling

2012/05/07 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.autohandelaar.nl

Autohandelaar.nl online autoveiling

Dealerdirect BV, initiatiefnemer achter websites zoals de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl, heeft een akkoord bereikt voor de overname van de domeinnaam autohandelaar.nl. De partijen hebben besloten het overnamebedrag niet naar buiten te brengen. Met de aankoop van de domeinnaam Autohandelaar.nl heeft Dealerdirect een zeer waardevol domein in handen om de activiteiten in de online autoinkoop markt uit te breiden.

De verkoop van gebruikte auto’s vindt steeds meer online plaats. Ruim 3.500 bij Dealerdirect aangesloten autohandelaren kopen hun gebruikte auto voorraad inmiddels in via het autoinkoop platform. Deze autohandelaren bieden in een afgeschermde autoveiling online op de aangemelde auto’s waarna het hoogste bod naar de consument wordt gecommuniceerd.

Autohandelaren kopen in op autoveiling

Autohandelaar.nl, een domein met een geschiedenis die teruggaat tot maart 2000, is nu een site geworden waar consumenten en ondernemers zonder kosten vrijblijvend hun voertuig kunnen laten taxeren voor verkoop aan een autohandelaar. Doordat het bieden op de auto via een autoveiling verloopt kan de maximale verkoopprijs worden gegarandeerd.

Online auto verkopen aan autohandelaar

Nadat de auto is aangemeld wordt deze gecontroleerd door de automakelaars van Dealerdirect. Vervolgens wordt de auto ingedeeld en worden de autohandelaren via e-mail, fax en social media ingelicht over het actuele aanbod op de autoveiling. Gedurende 24 uur kan elke autohandelaar zijn bod uitbrengen en eventueel verhogen.

Na afloop van de online autoveiling wordt het hoogste bod doorgegeven aan de consument of ondernemer. De automakelaars van Dealerdirect zullen nu proberen vraag en aanbod bij elkaar te brengen. De eigenaar van de auto ontvangt vervolgens een contante betaling en RDW vrijwaring van de autohandelaar.

Autohandelaar_nl autohandelaar autohandelaren autohandel

Share/Save/Bookmark