Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.be succesvol op Autotechnica 2012

2012/03/27 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnautoaf.be

Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.be succesvol op Autotechnica 2012

Dealerdirect behoort tot de Europese top op het gebied van gebruikte auto verkopen van consument naar autohandelaars. Met succesvolle formules als ikwilvanmijnautoaf.be en ikwilvanmijnautoaf.nl worden al enkele jaren dubbele groeicijfers geschreven. Deze week is het bedrijf te vinden op de Autotechnica in Brussel.

Dealerdirect uit Leuven is al jarenlang actief op de gebruikte automarkt en heeft de beschikking over een onmiddellijk inzetbare capaciteit van 40 automakelaars verdeeld over twee vestigingen. Hierdoor is Dealerdirect één van de grootste spelers in Europa geworden met met vestigingen in Leuven (Belgie) en Enschede (Nederland).

Auto verkopen site wereldwijd actief


Daarnaast is er in 2011 ook een vestiging geopend in de Verenigde Staten. Vanuit California wordt een vergelijkbare formule voor de Amerikaanse markt opgezet. Op de Autotechnica beurs stelt Dealerdirect het diensten gamma voor, waaronder het 1DayCar concept, een unieke methode die toonaangevend is op het gebied van marketing en sales bij de verkoop van nieuwe voertuigen.

Auto verkopen concept op vakbeurs


Op de beurs kunnen bezoekers zien wat het ikwilvanmijnautoaf concept zo bijzonder maakt. Consumenten kunnen door hun auto aan te melden binnen 24 uur gratis en vrijblijvend een gegarandeerde bieding op hun wagen ontvangen. De aangesloten autohandelaars zullen op een afgeschermde veiling, waar uitsluitend de autogegevens zichtbaar zijn, hun bieding uitbrengen. De hoogste biedingen ontvangt men daarna veilig thuis per email.

Professionele autohandelaars


Op de Autotechnica is Dealerdirect vooral bezig de dienstverlening onder de aandacht te brengen van de professionele autohandelaars. Aan het woord zaakvoerder Jeroen Oelen; "We zijn nu halverwege de beurs en hebben inmiddels tientallen nieuwe autohandelaars aangesloten. Dit zorgt ervoor dat consumenten een nog hogere bieding op hun auto kunnen ontvangen".

Ruim 4.000 autoaankopers


Dealerdirect werkt inmiddels samen met bijna 4.000 erkende autohandelaars in Nederland en Belgie en heeft ruim 600.000 autotaxaties uitgevoerd sinds de oprichting. Nogmaals Dealerdirect zaakvoerder Jeroen Oelen: “Ons doel is een veilig alternatief te zijn voor de consument welke snel en veilig zijn wagen wil verkopen voor de maximale prijs. Voor autohandelaars willen we een efficiente wijze bieden waarop zij op eenvoudige wijze hun handelsvoorraad kunnen aanvullen.”.

Dealerdirect is tot woensdag 28 maart te vinden op de Autotechnica 2012 beurs in het Expo gebouw in Brussel. De openingstijden zijn dagelijks van 13 tot 21 uur.


Share/Save/Bookmark