Elfstedentocht om auto te verkopen?

2015/06/05 door Bas in auto verkopen, NIEUWS

Elfstedentocht ikwilvanmijnautoaf_nl

De Elfstedenkoorts is al op volle sterkte aanwezig. De rayonhoofden zijn al bij elkaar geweest en deze week zal het oordeel vallen of we hem krijgen of niet. Het ideale moment om te kijken of je in de elf steden uit de Elfstedentocht je auto kunt verkopen of niet.

Een auto verkopen kan door een advertentie op een online marktplaats te zetten of een ‘te koop’ briefje achter de ruit te plakken. Ook kun je lokale autobedrijven in bijvoorbeeld elf Friese steden bezoeken om te kijken hoeveel ze voor de auto willen geven. Gelukkig is er een online alternatief om de auto online te verkopen.

Auto verkopen site Ikwilvanmijnautoaf.nl

Op deze nieuwe auto verkopen website kun je de auto aanmelden en dan ontvang je binnen 24 uur een gegarandeerd bod op de auto. Deze biedingen worden gedaan door 3.500 aangesloten autobedrijven uit heel Nederland en België en dus zelfs ook uit Friesland.

Spreiding door het land

De aangesloten dealers zijn door het hele land verspreid te vinden. De Elfstedentocht is een mooi moment om te kijken hoe de dekking in Friesland is. Totaal zijn er in de elf Friese steden auto verkopen Sneek (Snits), auto verkopen IJlst (Drylts), auto verkopen Sloten (Sleat), auto verkopen Stavoren (Starum), auto verkopen Hindeloopen (Hylpen), auto verkopen Workum (Warkum), auto verkopen Bolsward (Boalsert), auto verkopen Harlingen (Harns), auto verkopen Franeker (Frjentsjer), auto verkopen Dokkum en auto verkopen Leeuwarden (Ljouwert) maar liefst 23 autodealers aangesloten bij de populaire auto verkopen website.

It giet oan


Dagelijks worden er honderden auto’s aangemeld bij deze populaire auto verkopen website. Duizenden keren per maand leid dit tot een succesvolle verkoop. Ook eens kijken of deze manier van het verkopen van de auto ook geschikt is om uw auto te verkopen? Meld dan geheel vrijblijvend en anoniem uw auto aan om zonder kosten een autotaxatie te ontvangen, en wie weet zegt u bij het ontvangen van het bod ook wel “it giet oan” waarna u de auto aan een officiële autodealer in een van de Freise elf steden verkoopt en contact geld ontvangt voor uw heilige koe.


auto verkopen

Share/Save/Bookmark