Prijswinnaar auto verkoop site gaat voor E 5.000 in plaats van Mini

2015/06/04 door Bas in auto verkopen, NIEUWS

Auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf_nl Snel auto verkopen

Veel autobezitters gaan, verblind door de aandacht voor hun nieuwe ride, slaafs akkoord met het eerste de beste inruilbod van de gladde autoverkoper. Anderen zitten passief achter hun peecee te wachten tot ze een Nigeriaanse reactie krijgen op hun duurbetaalde Marktplaats advertentie om er na 9 weken en 75 eurootjes lichter achter te komen dat het toch niet zo eenvoudig is om op te boksen tegen professionele autohandelaren als het er om gaat om een koper voor je gebruikte heilige koe te vinden.

Inmiddels zijn er meer dan 500.000 vrijblijvende en gratis autotaxaties uitgevoerd door de ruim 3.200 bij auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl aangesloten erkende autobedrijven. En om dat jubileum te vieren werd er een winnaar gezocht voor € 5.000 of een gebruikte Mini.

Prijswinaar

En de winnaar is bekend! De heer Bedaux, inmiddels ex eigenaar van een Chevrolet Matiz, werd uit de duizenden aanmeldingen geselecteerd en kreeg de keuze uit een Mini (een occasion natuurlijk, het is een gebruikte auto verkopen site) of € 5.000. De keuze viel op dat laatste en het bedrag werd inmiddels op zijn bankrekening bijgeschreven.

Auto verkopen

Het verkopen van een auto heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Wat opvalt is dat deze manier van auto verkopen, via een online autoveiling aan een autobedrijf, wel heel hard groeit. Waarom is deze manier van auto verkopen zo populair.

We vroegen het aan Vincent Stevens, een van de oprichters van ikwilvanmijnautoaf.nl: "Veel consumenten kiezen voor onze dienstverlening omdat ze de auto anoniem kunnen aanmelden, vrijblijvend een voorstel per e-mail ontvangen en vervolgens de auto gratis kunnen verkopen voor het gegarandeerde bedrag aan een officieel autobedrijf. Daarnaast is onze service supersnel. Vandaag aanmelden betekend vaak morgen al een bod ontvangen".

500000 autotaxaties ikwilvanmijnautoaf_nl auto verkopen ikwilvanmijnautoaf Mini

Share/Save/Bookmark