Auto verkopen onderzoek: 62 procent koopt liefst auto online

2011/09/25 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.1daycar.com

nieuwe auto kopen 1daycar

Een onderzoek onder ruim 600 mensen door de Australische auto verzekeringsmaatschappij Bingle toont aan dat bijna 2 op de 3 mensen hun volgende auto het liefst via internet koopt. 75% denkt dat je goedkoper uit bent door de auto online te kopen.

Dat het onderzoek werd uitgevoerd in Australië zal er zeker mee te maken hebben. Daar rijdt je, gezien de afstanden, niet even makkelijk een paar autodealers af.

Online oriënteren op kopen auto


3 van de 4 mensen geeft aan zich eerst online te oriënteren in plaats van dealers te bezoeken. Op deze ontwikkelingen spelen ook in Nederland ook verschillende websites.

Nieuwe auto online kopen


Zo kun je tegenwoordig je nieuwe auto met hoge korting kopen via de nieuwe auto site 1DayCar.com. Tot 20% korting, eenvoudig thuisbezorgd en volledige online.

Gebruikte auto online verkopen


Je gebruikte auto kun je tegenwoordig ook binnen 24 uur met behulp van een automakelaar verkopen. Door de auto aan te melden op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl doen 3.200 erkende autobedrijven een bod op de auto, de ikwilvanmijnautoaf.nl automakelaar helpt je daarna om de auto online te verkopen.


Share/Save/Bookmark