Auto verkopen via internet

2015/06/04 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.xead.nl/auto-verkopen-via-internet

Auto verkopen ikwilvanmijnautoaf

Een auto verkopen via internet is een goed alternatief als je een auto wilt verkopen. Met een bordje erop op straat zetten of een briefje in de supermarkt is wel heel erg ouderwets. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden legio. Via een online autoveiling of occasion site kun je nu snel je auto online verkopen.

Een auto verkopen is zo eenvoudig nog niet.


De gemiddelde tijd dat een occasion te koop staat bij een autohandelaar is een maand of drie. Dit terwijl die bij een autohandelaar vaak mooi schoon in een showroom staat met ruime openingstijden. Ook bieden autohandelaren vaak de mogelijkheid per maand te betalen, een oude auto in te ruilen of extra garantie te bedingen.

Auto verkopen kost tijd


Als consument is het lastig om daar tegenop te boksen. Het gevolg is dus dat je de auto vaak goedkoper aan moet bieden dan een professionele autohandelaar of er genoegen mee moet nemen dat de auto nog langer te koop staat. Zijn er dan geen alternatieve manieren om je auto te verkopen of ben je veroordeeld tot de Marktplaatsen, Autotracks en Autotraders van deze wereld?

Auto verkopen aan autobedrijf


Een auto particulier verkopen heeft dus nogal wat voeten in de aarde. Een alternatief is het verkopen van een auto aan een autobedrijf. Gewoon met de auto op stap en aan flink wat dealers vragen wat ze er voor willen geven. Het voelt soms of je als colporteur langs de deur moet, maar het kan een goede prijs op korte termijn tot gevolg hebben.

Auto online verkopen aan autobedrijf


Ook kun je de auto aanmelden op een auto verkopen site zoals ikwilvanmijnautoaf.nl. Nadat je de auto hebt aangemeld bieden zij de auto in een afgeschermde autoveiling aan zodat de aangesloten autobedrijven (3.200) een bod kunnen doen. Het hoogste gegarandeerde bod ontvang je vervolgens per e-mail en je kunt de auto dan gratis verkopen.


Share/Save/Bookmark