GratisAutoVeiling.nl: Roze filmklassieker op autoveiling

2015/06/04 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.GratisAutoVeiling.nl

Er is weer nieuws uit de wereld van de autoveiling. Deze keer gaat het om een bijzondere custom build auto die speciaal voor een filmkarakter is gebouwd: Pink Panther. Een autoveiling is de plek om de maximale opbrengst voor een auto te bereiken. Daarom worden dit soort bijzondere auto's ook via een autoveiling verkocht, maar de autoveiling is sinds kort ook bereikbaar voor gewone auto's.

In 1969 bouwde Jay Ohrberg deze Pink Panther auto als eerbetoon aan de roze panther op het witte doek. Deze man heeft een lange lijst aan bijzondere auto's gebouwd. De Knightrider en Back to the Future DeLorean waren ook van zijn hand, net zoals enkele Batmobiles.

Pink Panther op autoveiling


Halverwege volgende maand wordt deze bijzondere auto geveild op een autoveiling. De geschatte opbrengst is ergens tussen de 55 en 120 duizend euro. Maar met zo'n autoveiling weet je nooit welke kant het op gaat. Het kan zo maar veel hoger uitvallen.

Autoveiling


Sinds kort is de autoveiling ook bereikbaar voor gewone auto's. De autoveiling gaat via internet en is gratis voor de verkopende partij. Dat kan sinds kort allemaal via de gratis autoveiling site GratisAutoVeiling.nl. Deze website is een initiatief van de gebruikte auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Ze bestaan sinds 2006 en hebben inmiddels bijna een half miljoen Nederlandse en Belgische auto's online getaxeerd.

Gebruikte auto verkopen


Nadat de auto is aangemeld op de website word deze gecontroleerd en in een afgeschermde autoveiling geplaatst. De aangesloten erkende autoinkopers kunnen uitsluitend de autogegevens zien en brengen aan de hand daarvan hun biedingen uit. Het hoogste bod wordt vervolgens na 24 uur per e-mail naar de consument gestuurd. Deze kan nu beslissen of deze de auto wel of niet gaat verkopen.

Auto verkopen gratis


Niet alleen het aanmelden is kosteloos, ook het ontvangen van het vrijblijvende bod en de eventuele daadwerkelijke verkoop is gratis. De kopende partij (het autobedrijf) betaald aan de website een vergoeding.

Als afsluiter nog even de Pink Panther tune, geweldig!



Voor meer tips over het verkopen van een gebruikte auto op een autoveiling of via internet kijk je snel op AutoVerkopenTips.nl

Gratis autoveiling GratisAutoVeiling_nl

Share/Save/Bookmark