Groot gedeelte sloopauto's tegenwoordig online verkocht

2015/06/04 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.SloopAuto.com

auto demontage sloopauto_com

Ook de wereld van de autodemontage en de gebruikte auto-onderdelen ontkomt tegenwoordig niet aan het internet. De traditionele autosloperij met olie-lekkende wrakken en morsige types is nu echt verleden tijd. De sloopauto's worden tegenwoordig volgens de sloopauto verkoop site SloopAuto.com steeds vaker via internet verkocht.

Op jaarbasis worden er zo'n kwart miljoen auto's gedemonteerd. Hiervan worden er steeds meer online ingekocht door de autodemontage bedrijven. Naast de sloophamer is de gemiddelde autosloper dus ook steeds vaker naast muis en toetsenbord te vinden.

Sloopauto online verkopen


Aan het woord de heer Stevens van de sloopauto verkoop site SloopAuto.com: 'Inmiddels zijn er zo'n 3.200 autobedrijven, autodemontage bedrijven en autohandelaren uit Nederland en België aangesloten die meebieden op het aanbod op SloopAuto.com. Op jaarbasis praten we over tienduizenden auto's die op deze wijze online verkocht worden'.

Hoge verkoopprijs sloopauto's


'Consumenten verwachten niet dat deze oude auto's nog zoveel geld opbrengen. Doordat de autohandelaren tegen elkaar opbieden in een afgeschermde autoveiling kunnen we de hoogste opbrengst garanderen en dat zonder kosten voor de verkopende partij' aldus de heer Stevens.

Hoe auto verkopen via internet


De werking is eenvoudig. De consument bezoekt de website en meld met behulp van het kentekennummer en kilometerstand de auto eenvoudig en anoniem aan. Vervolgens ontvangt de consument per e-mail de volgende dag een bod op de auto. Als men akkoord gaat met het bod dan kan men de auto gratis verkopen. Sloopauto's worden vaak zonder extra kosten thuis opgehaald, contant betaald en men ontvangt ter plaatse de RDW vrijwaring.

De sloopauto verkoop site SloopAuto.com is onderdeel van de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Meer tips voor het verkopen van een gebruikte auto zijn te vinden AutoVerkopenTips.nl.


Share/Save/Bookmark