Succesvol auto verkopen concept nu ook in België gevestigd

2011/08/14 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnautoaf.be

auto verkopen Belgie ikwilvanmijnautoaf_be

LEUVEN - De succesvolle auto verkopen site Ikwilvanmijnautoaf.be is sinds 2008 actief in België. Tot voor kort werd deze site gerund vanuit Nederland, sinds deze zomer is er nu ook een fysieke vestiging in België actief. De klantenservice van de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.be is nu dan ook volledig bemand door Vlaamse automakelaars.

De werking van de auto verkopen website is erg eenvoudig. De autobezitter, die van zijn auto af wil, kan de gegevens van de auto via de website indienen. Vervolgens wordt de aanmelding gecontroleerd en wordt de auto anoniem in een afgeschermde autoveiling geplaatst. Uitsluitend erkende en goedgekeurde garagisten, autobedrijven, handelaars en verdelers kunnen de auto online bekijken en een bod uitbrengen.

Binnen 24 uur gegarandeerd bod
De autoveiling duurt maximaal 24 uur en na deze veiling wordt het hoogste bod vrijblijvend per e-mail aan de autobezitter voorgelegd. Deze heeft nu de mogelijkheid om het bod zonder verdere kosten te accepteren en de auto veilig te verkopen.

Contante betaling
Zodra men akkoord is gegaan met het bod ontvangt men de contact- en adresgegevens van de koper en kan men een afspraak maken voor de overdracht. Tijdens de overdracht vindt de betaling contant plaats en wordt de auto overgeschreven. Aangezien het een verkoop aan een professionele handelaar betreft hoeft er geen technische keuring plaats te vinden en hoeft de verkopende partij geen garantie op het voertuig te geven

Klantenservice met automakelaars
De automakelaars die het callcenter bemannen hebben een uitgebreide opleiding tot automakelaar achter de rug en kunnen de autobezitter goed informeren en adviseren als het gaat om de verkoop van het voertuig. De klantenservice in Leuven is zeven dagen in de week van 09.00 tot 21.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 028 – 080146.

Probeer autotaxatie vrijblijvend
Bent u benieuwd wat de aankoopwaarde van uw tweedehands wagen is? De autotaxatie website ikwilvanmijnautoaf.be biedt u graag de mogelijkheid uw voertuig geheel gratis en vrijblijvend te laten taxeren. Meld de auto gerust aan om te informeren wat de actuele verkoopwaarde van uw auto is. Bezoek http://www.ikwilvanmijnautoaf.be voor meer informatie.


Tweedehands auto snel en gratis verkopen? Lees de tips over auto verkopen op AutoVerkopenTips.be


Share/Save/Bookmark