Motor verkopen nu eenvoudig via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

2015/06/05 door Bas in auto verkopen, Motor verkopen, NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

motor verkopen ikwilvanmijnmotorfietsaf_nl

Dealerdirect, bekend van de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, is momenteel erg succesvol en komt kort na de zeer succesvolle introductie van 1daycar.com nu met het nieuws dat tegelijk met de start van de MotoGP TT in Assen ook de nieuwe motor verkopen site ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl van start is gegaan.

Dealerdirect was al bekend als de bemiddelaar voor de particuliere autobezitter die veilig, anoniem, snel en tegen reële marktprijzen zijn gebruikte auto wil verkopen. Met websites zoals ikwilvanmijnautoaf.nl hebben ze inmiddels tienduizenden auto's verkocht aan erkende autobedrijven.

Online voertuig verkopen


De manier waarop Dealerdirect bemiddeld en adviseert voor het online verkopen blijkt zeer succesvol te zijn. Door de grote vraag van particulieren en professionele motorfietsbedrijven naar eenzelfde dienstverlening voor motoren en scooters heeft Dealerdirect nu deze stap gezet.

Auto en motor verkoop door 40 voertuigmakelaars


Oprichter Vincent Stevens vertelt ons met trots "Met de komst van motorfietsspecialisten binnen ons team van 40 voertuigmakelaars hebben wij voldoende ervaring en knowhow in huis weten te halen om ook succesvol te kunnen zijn in de markt van gemotoriseerde tweewielers. Het is een volledige andere materie dan automobielen en het was voor ons een vereiste hieraan pas te gaan beginnen als we de beste kandidaten aan ons bedrijf konden binden, en dat is gelukt".

Vincent vertelt enthousiast verder "De online autotaxatie blijft groeien en in de maand juli zullen we ons kantoor in Leuven – België openen. Verder komt er binnenkort een vervolg op 1daycar.nl en zal Dealerdirect ook haar dienstverlening uitbreiden in de wereld van online media en lead generatie voor de verkoop van nieuwe auto's".

Geschiedenis Dealerdirect


Dealerdirect werd gestart in 2006 door Niels Oude Luttikhuis en Vincent Stevens. Binnen het netwerk van Dealerdirect zijn inmiddels meer dan 3.000 erkende autobedrijven in binnen- en buitenland actief. Bij Dealerdirect werken inmiddels 52 medewerkers. Voor de komende zes maanden staan ook de start van activiteiten in Duitsland en de USA gepland.

Voor meer info ga je naar ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl


Share/Save/Bookmark