1daycar.nl: Groupon, maar dan voor nieuwe auto’s

2015/06/04 door Bas in NIEUWS
Bron: www.1daycar.nl

Dealerdirect heeft vandaag de introductie van de nieuwe auto kopen site 1daycar.nl bekend gemaakt. Dealerdirect opereert momenteel in Nederland en België op het gebied van gebruikte auto verkoop van consument naar autobedrijf en zal binnenkort zijn 500.000e autotaxatie uitvoeren. En nu is er dus de overstap gemaakt naar de verkoop van nieuwe auto’s.

Met websites zoals ikwilvanmijnautoaf.nl heeft Dealerdirect in enkele jaren bewezen dat het inmiddels zeer bedreven is in de verkoop van auto’s via internet. Het was alleen nog zoeken naar een goed business model waarbij ook nieuwe auto’s aan de man gebracht konden worden.

Dealerdirect werd gestart in 2006 door Niels Oude Luttikhuis en Vincent Stevens. Binnen het netwerk van Dealerdirect zijn inmiddels meer dan 3.000 autobedrijven in binnen- en buitenland actief. Bij Dealerdirect werken inmiddels 50 medewerkers. Binnenkort worden er ook kantoren in andere Europese landen geopend waaronder Duitsland en België.

Nieuwe auto online kopen
In Nederland wordt men nu ook actief in de verkoop van nieuwe auto’s. Het unieke aan de website 1daycar.nl is dat er een partij dezelfde auto’s wordt aangeboden die slechts op een dag gekocht kunnen worden. Deze auto’s krijgen een enorme korting op de reguliere catalogusprijs en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Woensdag 25 mei om 12.00 uur zal de verkoop van de eerste partij nieuwe auto’s starten en het is de bedoeling dat er elke maand een andere partij auto’s wordt aangeboden.

“We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met het online verkopen van gebruikte auto’s via internet” zegt Vincent Stevens, 1daycar.nl medeoprichter. “Wij zijn ontzettend benieuwd of we deze kennis ook kunnen toepassen bij de verkoop van nieuwe auto’s.”

Groupon
“De groei van bijvoorbeeld Groupon heeft ons aan het denken gezet, en we denken dat een aanbieding waarvan er maar een paar zijn en die slechts korte tijd van toepassing is ook bij de verkoop van nieuwe auto’s kan werken”, aldus de heer Stevens.

€ 1.755 voordeel op nieuwe auto
Voor de openingsaanbieding is gekozen voor de Chevrolet Spark. Een compacte auto met vijf portieren, stuurbekrachtiging en 3 jaar fabrieksgarantie. De normale catalogusprijs is € 8.495,00 en deze wordt 1 dag aangeboden voor slechts € 6.990,-. Een korting van 18%! Bij de eerste 10 kopers wordt er ook nog eens een gratis radio CD MP3 speler ingebouwd ter waarde van € 250,- inclusief montage. Waarmee het totale voordeel oploopt tot € 1.755,00.



Bezoek 1daycar.nl en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.




Share/Save/Bookmark