Vrouwen, parkeren en auto's.....Suzuanne zoekt maand naar auto

2011/05/07 door Bas in NIEUW, NIEUWS
Bron: www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/9710104/__Vrouw_zoekt_maand_naar_auto__.html?cid=short

Suzanne kon zich niet meer kon herinneren waar ze haar auto had geparkeerd. Ze heeft een maand moeten zoeken voordat ze haar Audi terug had.

De Duitse Suzanne (45) ging samen met haar dochtertje en een vriendin op pad in München. Omdat ze de stad niet goed kende, besloot ze haar vriendin te volgen. Dat lukte prima tot ze in het stadscentrum haar vriendin - die ook met een Audi reed - uit het oog verloor en een andere Audi volgde.

De wagen reed een parkeergarage in en Suzanne volgde. Op dat moment ontdekte Suzanne dat degene die ze had gevolgd een wildvreemde was. Na een kleine paniekaanval vonden de vriendinnen elkaar toch terug. De echte ellende begon 's avonds laat, toen de vrouw zich niet meer kon herinneren waar ze haar auto had neergezet.

Na een zoektocht door de stad besloot ze om een taxi naar huis te nemen. Na een tweede zoektocht, door een inmiddels wanhopige Suzanne, stapte de Duitse uiteindelijk ten einde raad naar de politie en gaf haar A6 als gestolen op. Als laatste poging vertelde ze met haar verhaal aan een paar lokale kranten in München. Met succes deze keer. Een paar dagen later kreeg ze een verlossend telefoontje. Een man aan de andere kant van de lijn vertelde haar dat haar auto al 39 dagen in hun parkeergarage stond...


Share/Save/Bookmark