AMWB Autoverkoop service; Vrijblijvend autotaxatie en gratis auto verkopen

2011/04/21 door Bas in NIEUWS, auto verkopen
Bron: www.AMWBautoverkoopservice.nl

amwb autoverkoopservice

Onlangs is er een nieuwe dienstverlening gestart waar men vrijblijvend de auto kan laten taxeren en de auto vervolgens gratis kan verkopen. De dienstverlening met de naam AMWB* is een antwoord op de ANWB autoverkoop service en heeft als belangrijkste onderscheid dat zowel de taxatie als de verkoop geheel gratis is.

Voor de dienstverlening van AMWB, wat staat voor Altijd Maar Weer 'n Bod, hoeft men geen lid te zijn en er worden geen kosten in rekening gebracht voor de taxatie. Een ander onderscheid met de ANWB is dat er niet gebruik wordt gemaakt van een autohandelaar uit Apeldoorn, maar van een netwerk van meer dan 1.572 autobedrijven, autodealers, autoexporteurs en BOVAG bedrijven uit heel Nederland.

AMWB Autoverkoopservice
Nadat de auto is aangemeld op de auto verkopen website AMWBautoverkoopservice.nl ontvangt men binnen 24 uur een gegarandeerd bod per e-mail. Dit bod is het resultaat van een afgeschermde autoveiling waar alleen erkende autobedrijven toegang toe hebben. Aan de hand van de auto-omschrijving hebben de autoinkopers de mogelijkheid een bieding uit te brengen. Alleen het hoogste bod wordt per e-mail naar de consument verzonden. Deze kan er dan voor kiezen gebruik te maken van dit bod en de auto te verkopen of het bod zonder verdere verplichtingen naast zich neer te leggen.

Met deze nieuwe service hebben consumenten de mogelijkheid om hun auto veilig, gratis en snel te verkopen tegen een hoog bod.

Inruilauto of hoge korting?
Veel consumenten maken van vergelijkbare dienstverlening gebruik zodat ze geen inruilauto hebben tijdens de aanschaf van een andere auto. Het is vaak veel gemakkelijker om te onderhandelen over een goede deal zonder inruil dan een discussie te hebben over de inruilwaarde.

Auto verkopen proces
Het aanmelden, laten taxeren, bod ontvangen en eventueel verkopen van de auto vindt allemaal via internet plaats. Het is geheel gratis en het opvragen van een bieding is geheel vrijblijvend. Het begint met het aanmelden van de auto waarna men binnen 24 uur per e-mail een gegarandeerd bod ontvangt.

Stel dat men het eens is met het bod op de auto dan kan men de auto met een druk op de 'auto verkopen' knop verkopen. Vervolgens ontvangt men de gegevens van de koper waarna men direct een afspraak kan maken voor de levering. Dit kan naar wens vaak dezelfde dag nog, maar men mag het ook uitstellen tot maximaal 3 weken later.

Tijdens de overdracht, die vaak bij de mensen thuis plaatsvind maar men mag de auto ook bij de dealer brengen, ontvangt men contant betaling en een RDW vrijwaringsbewijs.

Alle auto's te verkopen
Er zit geen beperking op het soort of aantal auto's dat men aan mag bieden. Ook oude auto's, sloopauto's, auto's met schade, bedrijfsauto's, vrachtwagens en zelfs motoren kan men aanbieden. Ook is het netwerk dekkend en heeft men autodealers door heel Nederland en België die aangesloten zijn.

De voordelen van AWMB Autoverkoopservice
Waarom zou men van deze dienstverlening gebruik maken? Een overzicht van de voordelen:
1. Zowel de taxatie als de eventuele verkoop zijn gratis
2. Na de overdracht is men niet meer aansprakelijk voor verborgen gebreken
3. Men ontvangt het geld direct contant bij de overdracht
4. Men werkt samen met een netwerk van meer dan 1.572 goedgekeurde autobedrijven
5. Uitsluitend RDW erkende autoinkopers
6. Vaak gratis ophaalservice door heel Nederland
7. Hoge korting bij aanschaf andere auto omdat men niet inruilt
8. Telefonische klantenservice 7 dagen in de week van 09.00 tot 21.00 uur
9. Geen dure SMS-jes en geen dure 0900 telefoonnummers
10. Vrijblijvend en zonder verplichtingen een bieding opvragen

Kijk voor meer informatie op AMWBautoverkoopservice.nl. Hier kan men ook direct de auto aanmelden.



Het AMWB autoverkoopservice is maakt deel uit van Dealerdirect, het grootste autoinkoop netwerk van Nederland dat sinds 2007 actief is. Al meer dan 30.000 auto's werden via dit concept verkocht en meer dan 1.572 officiële autobedrijven maken deel uit van het netwerk.


Meer informatie over auto verkopen is te vinden op AutoVerkopenTips.nl.


*) De AMWB maakt geen onderdeel uit van het ANWB netwerk en heeft ook geen pretenties dit te worden. Ga voor de ANWB dienstverlening naar www.ANWB.nl.


Share/Save/Bookmark