Pimped by Techart: Nieuwe Porsche Cayenne

2010/05/26 door Bas in ACCESSOIRES, PIMPED, WIELEN
Bron: www.autowereld.com/tuning/detail.asp?artikel=10006

Voor wie een dezer dagen zijn nieuwe Porsche Cayenne in ontvangst neemt kan direct naar het Zuid-Duitse Leonberg knallen. Daar staan de mensen van Techart te trappelen om jouw exemplaar de hunne te maken.

De Porsche Cayenne is een geliefd tuningobject. Onze tuningdatabase puilt uit van de vreemdste creaties. Dat de tweede generatie eenzelfde lot ondergaat staat buiten kijf. Ordinaire varianten van Techart zullen zeker verschijnen, maar ze trappen af met een bescheiden stylingpakket.

In de maak
Het assemblagepakket van Techart voor de Cayenne 2.0 bestaat vooralsnog uit grote wielen variërend in diameter van 20 tot en met 23 inch, al dan niet gespoten in een persoonlijk gekozen lak, de mogelijkheid tot het verruilen van enkele standaard bodypanelen voor exemplaren van carbon en een sportuitlaat. Voor het interieur heeft Techart opnieuw een heel arsenaal aan glimmende snuisterijen in petto. De tuner werkt hier nog aan, maar zal over enkele weken het programma presenteren. Reken in ieder geval op een 3-spaaks sportstuur in verschillende smaken, idem dito voor de versnellingspook en een uitgebreid palet aan leder en alcantara. Motortuning laat nog even op zich wachten, al hoewel gelikte motorcovers al wel verkrijgbaar zullen zijn.


Share/Save/Bookmark