Pimped by Ford Individual: Ford Kuga

2010/05/20 door Bas in ACCESSOIRES, NIEUWS, PIMPED
Bron: www.autowereld.com/autonieuws/detail.asp?artikel=9990

Na de Ford S-MAX, de Galaxy, de Mondeo en de Fiesta, is nu ook de Ford Kuga leverbaar met het Individual-pakket. Deze lijn omvat een flink aantal lekkernijen voor in- en exterieur en is per direct leverbaar.

“Het Ford Individual-programma is in geheel Europa al sinds de introductie bij de S-MAX succesvol en we hebben het programma inmiddels uitgebreid naar de andere Ford modellen, telkens met een heel andere invalshoek,” vertelt Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland B.V. “De respons op het conceptmodel van de Kuga met Ford Individual interieur was zeer positief en er bleek al direct vraag naar te zijn van klanten die zich willen onderscheiden met deze exclusieve interieurs.”

Net geen vier mille
Kopers van het individual-pakket kunnen kiezen uit drie speciaal voor de Kuga Titanium ontworpen thema´s bestaande uit een beige of zwart interieur. Wat betreft de bekleding kan er geopteerd worden voor leder of alcantara. Het Individual Pack omvat verder 19" lichtmetalen wielen, blauw getint glas i.c.m. extra donker Privacy Glass, en dakrailings in Satin Silver. In het interieur voegt Ford verder aluminium sportpedalen, dikke vloermatten met contrasterende biezen en roestvrijstalen instaplijsten voorzien van het ´Individual´-logo toe. De prijs van al dit lekkers? Exact € 3.850,-.


Share/Save/Bookmark