Pimped by Design Q: Range Rover Q-VR

2010/05/17 door Bas in ACCESSOIRES, NIEUWS, PIMPED
Bron: http://www.designq.co.uk/automotive/q-vr-range-rover/1

Wat is het? Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, het is de Super Range Rover Q-VR!

Verlengd, verhoogd en ongetwijfeld voorzien van een flink vergrote prijs. Je verliest de achterbank, maar kan vervolgens wel heel royaal met twee personen rondgereden worden. De looks worden flink omzeep geholpen, maar het uitzicht rondom is geweldig. Hij is hoger dan een vergelijkbaar luxe Maybach, maar toch stap je makkelijker in met de hoge carrosserie en het klap-trapje.

De Range Rover Q-VR wordt gebouwd door Design Q. Een in Engeland gevestigd bedrijf, gespecialiseerd in duur en exclusief. Heel veel luxe in de Q-VR en wat je mist kan je er ongetwijfeld bij bestellen. Ik zou gaan voor een kleine verhoging en ballonbanden. Als je in je Emiraat met deze auto rondrijdt, wil je natuurlijk ook van het asfalt af kunnen. Al is het alleen al omdat de snelste weg meestal niet over het asfalt leidt. Gezien de drempels die ze in Dubai hebben liggen is een beetje meer verend rubber ook geen overbodige luxe.

Het is in ieder geval een origineel alternatief voor een Maybach 62, Rolls Royce Phantom, Ghost of Bentley Mulsanne. Design Q richt in ieder geval hoog met het beloofde comfort van een prive-jet.

Met dank aan AutoBlog.nl


Share/Save/Bookmark