Beursnieuws Chicago: 2008 Buick Enclave

2009/02/09 door Bas in NIEUWS, USA IMPORT
Bron: www.suvnieuws.nl

Buick laat in Chicago de nieuwe Buick Enclave zien. Dit is de eerste cross over SUV van Buick. Hij zal komende zomer in twee uitrustingsniveau's leverbaar zijn.



Deze nieuwe SUV wordt leverbaar in 8 buiten- en 3 binnenkleuren. De Enclave is voorzien van de nieuwe 275 pk 3.6i V-6 in combinatie met voor- of vierwielaandrijving en variabele kleptiming in combinatie met een 6-bak automaat.



Het interieur biedt tot 8 zitplaatsen. De Enclave is voorzien van een electrisch te opnenen achterklep en groot zonnedak. De buitenzijde valt op door het bijzondere ontwerp van de grille en de 18-inch lichtmetalen wielen. Op de luxere CXL uitvoering zijn 19-inch velgen standaard en 20-inch is een accessoire.



De Enclave zal leverbaar zijn via diverse grijze importeurs in de zomer van 2007, hij is echter nu al te bestellen.



Enclave 3.6i V6 Automaat 6-bak CX

Voorzien van o.a. ABS, TCS, Xenon, 18 inch aluminium wielen, Radio CD-MP3 met 6 speakers, stof bekleding, verwarmde buitenspiegels met geintegreerde knipperlichten en 3 zone airco.

Prijsindicatie in Nederland E 65.995,-



Exclave 3.6i V6 Automaat 6 bak CXL

Zelfde uitrusting als CX, maar extra voorzien van o.a.: 19 inch alu (20 inch optioneel), electrische stoelverstelling met geheugen, lederen bekleding.

Prijsindicatie CXL in Nederland E 69.995,-.
<



Op bijgaande video presenteerd de bekende golfer Tiger Woods de nieuwe Enclave.


Share/Save/Bookmark