Sloopauto’s nu makkelijk via internet te verkopen

2015/06/03 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.sloopauto.com

De ontwikkeling heeft enkele maanden geduurd, maar eindelijk is het zo ver: de nieuwe sloopauto website is voltooid. Op SloopAuto.com kunnen consumenten snel en eenvoudig hun sloopauto verkopen. Met behulp van deze website kunnen autobezitters snel en eenvoudig een goede opkoper voor hun sloopauto vinden.

De verkoopprocedure is volledig geautomatiseerd, na het invullen van de autogegevens ontvangt men binnen 24 tot 48 uur automatisch een bieding per e-mail. Zodra men dit geheel gratis en vrijblijvende bod heeft ontvangen kan men de sloopauto direct met een druk op de knop verkopen.

Sloopauto verkopen
SloopAuto.com is een initiatief van Dealerdirect BV. Deze onderneming is reeds enkele jaren actief in de online inkoop en verkoop van personen- en bedrijfsauto’s. Via websites zoals ikwilvanmijnautoaf.nl worden jaarlijks honderdduizenden auto’s getaxeerd. Naast de Nederlandse markt zijn ze ook actief in andere Europese landen zoals België en binnenkort ook in Duitsland.

Bemiddeling autoverkoop
‘Het doel is om te bemiddelen in de verkoop van auto’s van particulieren naar professionele autoinkopers”, aldus SloopAuto.com oprichter Vincent Stevens. ‘Wij vullen de ruimte op tussen de particulieren en de autobedrijven. Wij zorgen ervoor dat we vraag en aanbod bij elkaar brengen en een van onze belangrijkste taken is om te zorgen dat alles netjes en correct wordt afgewikkeld. Het gebruikersgemak van de consument staat hierbij voorop.’

Autodemontage bedrijven en sloperijen
Er zijn inmiddels honderden autodemontage bedrijven verspreid door heel Nederland aangesloten op de website. Er is echter nog plaats voor nieuwe autoinkopers. ‘Autodemontage bedrijven en autosloperijen die ook op deze nieuwe manier auto’s willen aankopen kunnen zich aanmelden via de website Dealerdirect.nl”, aldus de heer Stevens.


Share/Save/Bookmark