24/7 direct je auto verkopen via TurboTaxatie.nl erg populair

2009/11/20 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.turbotaxatie.nl

De website www.TurboTaxatie.nl bestaat nu drie weken en de belangstelling is overweldigend. Deze nieuwe manier van online je auto verkopen lijkt daarmee een groot succes. Op deze website krijg je, nadat je de gegeven van je auto hebt ingevoerd, direct een inkoopvoorstel voor je auto.

Het bijzondere is dat het systeem 7 dagen per week, 24 uur per dag online is en je dus ook s-avonds eenvoudig kunt kijken hoeveel je auto waard is.

Handmatige vs automatische biedingen
Aan het woord de heer Vincent Stevens oprichter van TurboTaxatie: Via onze huidige site www.ikwilvanmijnautoaf.nl kunnen we handmatig voor alle soorten auto’s binnen 48 uur een gegarandeerde bieding afgeven. Met dit nieuwe systeem hebben we deze termijn verkort van 48 uur naar ca 1 minuut, veel mensen die benieuwd zijn naar de waarde van hun auto voeren hem in op de site.

Autowaarde vooraf bepaald
De bij TurboTaxatie aangesloten autodealers hebben vooraf hun wensen en de waarde ingegeven in het computersysteem. Ook hebben ze variabelen bepaald voor wat betreft de uitrusting, de kilometerstand, eventuele beschadigingen en de invloed daarvan op de autowaarde. De Website TurboTaxatie calculeert razendsnel wie van de aangesloten dealers het hoogste bod wil doen en koppelt dit hoogste bod direct per e-mail terug naar de eigenaar van de auto.

Auto verkopen
Als de particulier het eens is met de inkoopwaarde van de auto dan kan deze direct overgaan tot verkopen door op de ‘nu auto verkopen’ knop te klikken. De aangesloten dealers zijn uitsluitend gerenommeerde bedrijven die verplicht zijn aangesloten zijn bij de RDW en bijna allemaal lid zijn van de BOVAG. De organisatie achter TurboTaxatie is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.

Gratis autotaxatie
Ook eens kijken hoeveel je auto waard is als je hem nu zou verkopen? Meld hem vandaag nog gratis en vrijblijvend aan op www.TurboTaxatie.nl en ontvangt direct een gegarandeerde bieding op je auto.


Share/Save/Bookmark