Team Autdoor SUV gecrashed tijdens ArcticChallenge

2007/01/24 door Bas in
Bron: www.autdoorbelowzero.nl

Vanmorgen werdt het Team van Autdoor SUV wakker gemaakt om 10:30 uur door de organistatie of we toch nog zin hadden om mee te doen.



Natuurlijk het ontbijt gemist en iedereen laten wachten, we lagen nog helemaal in coma.



De keuze was of we met team 1 mee gingen doen, de beginners, team 2 de gevorderder of team 3 de snelle types de even flink door het bos zouden gaan scheuren.



De eerste twee teams waren erg groot dus wij kozen maar voor het laatste team.



Met zeven sneeuwscooters ging het los in het bos. Prachtige routes, betoverende uitzichten, ijskoude wind op je lichaam (- 26 graden...), een ervaring om nooit meer te vergeten.



Aan het einde van de ochtend ging het mis, Niels gleed met de scooter het pad af en raakte een boom, gevolg; zelf gelukkig niets maar wel een vernielde sneeuwscooter met E 1.400 schade.



Even later moest Bas het ongelden, met 10 km/u in de hoge sneeuw van het pad afgegleden en onder de scooter terecht gekomen. Direct sprongen de medecoureurs bij en trokken de scooter van Bas af zonder blijvende schade gelukkig.



Ook interesse in avontuur met uw SUV en ook zelf meerijden? Schrijf u in op de Autdoor SUV nieuwsbrief en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle Autdoor SUV evenementen.



Volg de pool-avonturen van Autdoor SUV eigenaren Bas en Niels Oude Luttikhuis op http://www.autdoorbelowzero.nl/


Share/Save/Bookmark